|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dieta kliniki MAYO
Cześć dziewczyny. Mam 167 cm wzrostu i ważę 69 kg
. Dlatego trzeba się za siebie wziąć. Postanowiłam, że zacznę odchudzać się z dietą, dzięki której moja mama schudła 8 kilo w 2 tygodnie, nie wykonując żadnych ćwiczeń. 13 DNI UBYTEK 7 - 8 KILO Warunki Ani kropli alkoholu, cukru, soli. Poniższy zestaw potraw należy stosować bez zmiany kolejności, gdyż wtedy nastąpi zmiana przemiany materii. Po odbyciu diety można odżywiać się normalnie. Jeżeli po upływie 2 lat zacznie przybywać na wadze można dietę powtórzyć. W czasie trwania diety pić 0,5 – 1 l płynów dziennie. 1 dzień - PONIEDZIAŁEK Śniadanie: czarna kawa Obiad: 2 jajka na twardo Kolacja: duży kawałek mięsa, sałatka zakrapiana cytryną 2 dzień - WTOREK Śniadanie: czarna kawa Obiad: duży kawał mięsa, sałata Kolacja: kawałek szynki, jogurt lub kefir 3 dzień - ŚRODA Śniadanie: czarna kawa, suchar Obiad: seler smażony na oleju, pomidor, jeden mały owoc Kolacja: 2 jajka na twardo, kawałek szynki, sałata 4 dzień - CZWARTEK Śniadanie: czarna kawa Obiad: 1 jajko na twardo, 1 filiżanka surowej marchewki, kawałek twardego sera Kolacja: duża sałatka owocowa, jogurt 5 dzień - PIĄTEK Śniadanie: filiżanka tartej marchewki skropionej cytryną Obiad: duża, ale chuda ryba, pomidor 6 dzień - SOBOTA Śniadanie: czarna kawa, suchar Obiad: duży kawał kury, sałata Kolacja: 2 jajka na twardo, filiżanka tartej marchewki 7 dzień - NIEDZIELA Śniadanie: gorzka herbata Obiad: kawałek mięsa, owoc Kolacja: można jak bez diety, ale bez przesady Od ósmego dnia do trzynastego powtarzamy dietę od pierwszego dnia. Nie namawiam nikogo do tej diety, bo wiadomo, że nie każdy organizm ją wytrzyma. Chcę zacząć ją od poniedziałku, czyli od 20 sierpnia. Może znajdą się osoby, które będą razem ze mną chciały odchudzać się na tej diecie i będziemy mogły się nawzajem wspierać. Czekam na chętnych. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dieta kliniki MAYO
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
"Przyjdź, śmierci, lecz tak skrycie, żebym nie czuł twego nadejścia, ponieważ przyjemność umierania mogłaby mnie przywrócić jeszcze do życia." -Salvador Dali "Spieszmy się sądzić ludzi tak szybko odchodzą Srebrem słów ich darzmy lub zamilczmy złotem" -Martin Lechowicz |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
to nie jest dieta to jest niszczenie organizmu, to nie to forum,
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Czy to nie jest przypadiem Kopenhaska?Ja nadal twierdze ze najlepiej chudnac max 2kg na tydzien...Ta dieta wyglada jak glodowka szczerze mowiac.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Nie dziwne, że mama schudła, skoro prawie nic nie jadła. POWODZENIA!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

. Dlatego trzeba się za siebie wziąć. Postanowiłam, że zacznę odchudzać się z dietą, dzięki której moja mama schudła 8 kilo w 2 tygodnie, nie wykonując żadnych ćwiczeń.