O czym rozmawiać? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 12:13   #1
marlena7893
Raczkowanie

O czym rozmawiać?

Cześć piszę tu bo chce się poradzić doświadczonych osób. W styczniu mam mieć studniówkę i niestety nie mam partnera więc moja koleżanka załatwiła mi kolegę swojego chłopaka. Pewnie powiecie jaki mam problem? Hmn.. więc mi sie wydaje że mam bo wogóle go nie znam a musze się z nim spotkac tylko chłopak koleżanki i kolezanka nie chcą być na tym naszym spotkaniu bo uważaja że jesteśmy dorośli i sobie sami poradzimy. Ja chyba nawet jestem gotowa iść na to spotkanie ale kompletnie nie wiem o czym mam rozmawiać z tym chłopakiem. No bo cóż przywitamy sie i co dalej??? O czym ja mam z nim gadać?
marlena7893 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 12:24   #2
Madzialenka_21
Zadomowienie

Dot.: O czym rozmawiać?

No o wszystkim. O zainteresowaniach, hobby, filmach, muzyce. A w kryzysowej sytuacji możecie nawet o szkole

Madzialenka_21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 12:30   #3
kingula16
Rozeznanie

Hej ja jestem w podobnej sytuacji, tzn tez mam w tym roku szkolnym studniówke i jako tako nie mam osoby towarzyszacej ani chlopaka...I wlasnie tez nie wiem czy szukac kogos na sile zeby nie isc samej, bo w sumie moje przyjaciolki idą z chłopakami. Ale znowu płacic 150 zł za obcą osobe?
Jest jeszcze troche czasu...co do Twojego pytania to ja bym nie szła z obcą osobą, poszukaj jakiegos kolegi ktorego znasz dobrze a nie na siłe szukasz
kingula16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 12:31   #4
angela2602
Raczkowanie

nie stresuj się tym tak postaw na spontaniczność, rozmowa sama się potoczy, zobaczysz
Stary 2011-09-28, 12:50   #5
marlena7893
Raczkowanie

wiesz Kingula16 na początku rozważałam taką opcje aby iść bez os tow ale jak się dowiedziałam że będe jedyną osobą z całej sql a jest nas ok 200os to odrazu zrezygnowałam. Myślałam tez aby nie iść wcale ale wiem że bym żałowała i moja koleżanka mówi że nie wyobraża sobie ze miałoby mnie nie być.

Tak z rozmowy z koleżanka to ten chłopak wydaje sie być fajny ale ja sie boje tego spotkania zupełnie nie wiem jak sie zachować i o czym z nim gadać
Stary 2011-09-28, 12:57   #6
Clemence
Zakorzenienie

Ja wspolczuje ludziom niesmialym albo takim co zadaja tego typu pytania.. Ja nigdy nie mialam klopotu z jakims wyfryunieciem z tematem
Przeciez widzisz faceta i po prostu pytasz czym sie zajuje itd.. gorzej jak sie zna osobe wtedy czasem zainicjowac pytanie jest 100 razy ciezej bo duzo o kims wiesz.. a tutaj masz pole do popisu..
Nie widze problemu tez,bo skoro rzeczywiscie mnie interesuje osoba no to jaki problem zadac pytanie ?

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-28, 13:15   #7
irene adler
Raczkowanie

Na początek możesz mu podziękować i opowiedzieć pokrótce o studniówce, próbach poloneza itd. A potem jak z każdym innym człowiekiem, możesz zahaczyć o waszych wspólnych znajomych, muzykę, zainteresowania i rozmowa powinna naturalnie potoczyć się dalej dużo się uśmiechaj, nie spinaj za bardzo, jak będzie jakaś dłuższa chwila ciszy to możesz zarzucić przygotowaną wcześniej anegdotką czy powiedzieć cokolwiek Ci przyjdzie do głowy, byle z uśmiechem i bez stresu. Chłopak na pewno sam też zacznie jakiś temat, więc nie masz czym się martwić.
irene adler jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 13:35   #8
Olivvek
Zadomowienie

Ja też nie mam problemów z rozmową, wychodzę z założenia, że jeśli coś się myśli, to czemu tego nie powiedzieć ale wiem, że są też takie sytuacje, kiedy NIC się nie myśli ja już kilka razy spotykałam się z nieznajomymi.

-No witaj, długo czekałeś?
-Idziemy coś zjeść/wypić, co myślisz?
-Tak nawiasem to jesteś bardzo szlachetny, będąc skłonnym użyczyć znajomej znajomej swojego męskiego ramienia miło mi, że się spotkaliśmy.
-Byłeś już kiedyś na takiej imprezie?

To mi przyszło na myśl. A dalej tak jak dziewczyny mówią, z górki a i pomyśl sobie, że on też pewnie się przygotowuje do tego spotkania, zastanawia się jak miło spędzić czas. Będzie dobrze! tylko się nie spinaj powodzenia
Stary 2011-09-28, 16:16   #9
boangelina
Rozeznanie

Byle byc wyluzowanym, nic więcej. Nie układaj sobie w głowie historyjek, bo nic to nie da.

moje recenzje -> https://wizaz.pl/kosmetyki/recenzent...ent=boangelina
boangelina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-02, 16:27   #10
Agentka o 100 twarzach
Raczkowanie

Jesli jest starszy to podpytaj go jak wygladala jego studniowka (o ile ją miał), co robi, czym sie zajmuje w wolnych chwilach.
Jakiej muzyki slucha, pogadajcie o filmach, sporcie, o studniowce ktora Cie czeka - jak ma wygladac itd.
Jesli byloby juz naprawde zle z tematem to zawsze mozecie komentowac wszystko co dzieje sie wokol Was - to co widzisz, mozesz czasem opatrzec komentarzem itp.
W kazdym razie jedna jest zasada - ktos kto zadaje pytania, okazuje swoje zainteresowanie drugiej stronie. Nie boj sie wiec pytac i dociekac tego jaki on jest. Wtedy bedziesz miala plusa Zwroc rowniez uwage czy i on nie stroni od pytania Ciebie. Jesli i on wykazuje inicjatywe to swietnie!
Agentka o 100 twarzach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-06, 14:18   #11
marlena7893
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny podniosłyście mnie troche na duchu spotkanie już nie długo postanowiłam sie wogóle do niego nie przygotowywać jakoś będzie albo zgórki albo pod górke Mam nadzieje że jednak z górki A czy wy macie może jakieś rady np. jak sie powinnam ubrać czy też zachowywać na tym spotkaniu? Wiem panikuje ale chce dobrze wypaść

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-07, 15:37   #12
Agentka o 100 twarzach
Raczkowanie

To zależy na jakie miejsce się zdecydowałaś. Jasne, że na spacer nie założysz szpilek Ubierz się po prostu tak, jak czujesz się najatrakcyjniej (ale z umiarem - mówię właśnie o ciuchach ekstremalnych - buty na wysokich obcasach, mini...). Pamiętaj, że pierwsze wrażenie jest tylko jedno! Grunt to czuć się swobodnie w tym co na siebie włożysz. Rozpuść włosy, delikatnie się umaluj, ale przede wszystkim postaw na pokazanie mu się z jak najlepszej strony pod względem charakteru! A! Może nutka cudnych perfum nie zaszkodzi? )
Agentka o 100 twarzach jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości