|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem
WItam
Mam problem, dokladniej mój chłopak Jestem w ziązku z moim partnerem od 2 lat i chcielibyśmy wkońcu zrobic to ten 1 raz, lecz mój chłopak ma problem. Powiedział mi że podczas ćwiczenia nakladania prezerwatywy nie może dobrze nałożyć a mianowicie problem jest w jego penisie. Gdy jego członem jest sztywny to ta "skórka" nie naciąga się z żołędzia, gdy naciąga ją i zaklada prezerwatywe to znów się zsuwa na żołądz i prezerwatywa wtedy także. W czym problem? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem
Cytat:
![]() troche nielogicznie napisalas bo PRAWDOPODOBNIE chodzi Ci o stulejke.. tj ze napletek z zoledzia nie chce zejsc "do konca" tzn ze napletek nie jest rozciagniety na tyle aby naciagnac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Mój tż ma stulejkę i jakoś nie przeszkadza mu ona w nakładaniu gumki. Może to zależy od jej "stopnia zaawansowania"?
![]() Ale nigdy go nie pytałam czy ma z tą czynnością problem ![]()
![]() |
#4 |
.
|
niech sprobuje odsunac napletek i przytrzymac wtedy odpowiednio penisa, a druga reka niech probuje nalozyc prezerwatywe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja czasem mojego faceta nawilżam ustami przed założeniem gumki, mowi że tak mu łatwiej zakładać
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Faktycznie może to być stulejka (niestety od lutego nierefundowany jest już zabieg usunięcia przez NFZ, więc koszt jest dość spory) lub po prostu taki urok już penisa Twojego TŻ.
![]() Jeśli nie będziecie umieli sobie poradzić z tym problemem w dalszym ciągu, dobrze by było, aby zobaczył to lekarz. Mój TŻ też kiedyś miał z tym problem, okazało się, że to jakieś zapalenie, więc nie ma co zwlekać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jak ma az taki problem z gumka to czemu poprostu nie uzyjecie innej metody antykoncepcyjnej?
Nie tylko prezerwatywy sa na rynku - ale tylko prezerwatywy chronia przed chorobami. PS: zawsze mozesz uzyc prezerwatywy dla kobiet - i problem raz na zawsze z glowy ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
MI się wydaje że autorce chodzi o to że napletek normalnie się zsuwa, ale gdy się go puści "wraca na swoje miejsce" (u mojego TŻ też tak się dzieje i nie seks uprawiamy normalnie, lecz niestety nie powiem, czy u kazdego mężczyzny tak jest;p). Wydaje mi się, że nie chodzi o stulejkę, która uniemożliwia całkowite zsuniecie napletka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Jeżeli chcesz zacząć współżycie to warto iść do ginekologa i po prostu zapytać. ja bym chyba tak zrobiła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A do rozpoczecia wspolzycia potrzebna wiedza do ktorej lekarz nie jest niezbedny a oni z tego co czytam ja zreszta maja... Zawsze moze byc tez tak, jak ma moj TZ ze gumka zwyczajnie za mala i wszystko podjezdza do gory (jak z lateksu) a te dla alergikow (malo rozciagliwe) to nawet pol centymetra nie wcisniesz na niego ![]() Moze kupic mu wieksze i dac na sprobowanie? ![]()
![]() Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-05-18 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Ja jako pleć męska uważam że jest to problem krótkiego wędzidełka.
Po prostu ściąga napletek z powrotem bo jest za krótkie. Udać się do urologa po skierowanie na plastykę wędzidełka i po miesiącu wszystko będzie jak należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
hehe być może
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.