Problem - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-18, 00:06   #1
reil
Przyczajenie

Problem

WItam

Mam problem, dokladniej mój chłopak

Jestem w ziązku z moim partnerem od 2 lat i chcielibyśmy wkońcu zrobic to ten 1 raz, lecz mój chłopak ma problem. Powiedział mi że podczas ćwiczenia nakladania prezerwatywy nie może dobrze nałożyć a mianowicie problem jest w jego penisie. Gdy jego członem jest sztywny to ta "skórka" nie naciąga się z żołędzia, gdy naciąga ją i zaklada prezerwatywe to znów się zsuwa na żołądz i prezerwatywa wtedy także. W czym problem?
reil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 00:54   #2
normalnyFacet
Zakorzenienie

Dot.: Problem

Cytat:
Napisane przez reil Pokaż wiadomość
WItam

Mam problem, dokladniej mój chłopak

Jestem w ziązku z moim partnerem od 2 lat i chcielibyśmy wkońcu zrobic to ten 1 raz, lecz mój chłopak ma problem. Powiedział mi że podczas ćwiczenia nakladania prezerwatywy nie może dobrze nałożyć a mianowicie problem jest w jego penisie. Gdy jego członem jest sztywny to ta "skórka" nie naciąga się z żołędzia, gdy naciąga ją i zaklada prezerwatywe to znów się zsuwa na żołądz i prezerwatywa wtedy także. W czym problem?
ta skorka to napletek Twoj post od zdania pogrubionego po zdanie podkreslone sprawia ze nie wiem do konca w czym problem...

troche nielogicznie napisalas bo PRAWDOPODOBNIE chodzi Ci o stulejke.. tj ze napletek z zoledzia nie chce zejsc "do konca" tzn ze napletek nie jest rozciagniety na tyle aby naciagnac musi udac sie do urologa niestety stulejke niweluje sie poprzez zabieg
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 07:54   #3
shirleyyy
Rozeznanie

Mój tż ma stulejkę i jakoś nie przeszkadza mu ona w nakładaniu gumki. Może to zależy od jej "stopnia zaawansowania"?
Ale nigdy go nie pytałam czy ma z tą czynnością problem
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 09:02   #4
skazana_na_bluesa
.

niech sprobuje odsunac napletek i przytrzymac wtedy odpowiednio penisa, a druga reka niech probuje nalozyc prezerwatywe
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 09:42   #5
Bondage
Raczkowanie

Ja czasem mojego faceta nawilżam ustami przed założeniem gumki, mowi że tak mu łatwiej zakładać

Henry Louis Mencken
Bondage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 10:46   #6
nailatka
Raczkowanie

Faktycznie może to być stulejka (niestety od lutego nierefundowany jest już zabieg usunięcia przez NFZ, więc koszt jest dość spory) lub po prostu taki urok już penisa Twojego TŻ.
Jeśli nie będziecie umieli sobie poradzić z tym problemem w dalszym ciągu, dobrze by było, aby zobaczył to lekarz.
Mój TŻ też kiedyś miał z tym problem, okazało się, że to jakieś zapalenie, więc nie ma co zwlekać.
nailatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 17:16   #7
koralik24
Rozeznanie

Jak ma az taki problem z gumka to czemu poprostu nie uzyjecie innej metody antykoncepcyjnej?
Nie tylko prezerwatywy sa na rynku - ale tylko prezerwatywy chronia przed chorobami.

PS: zawsze mozesz uzyc prezerwatywy dla kobiet - i problem raz na zawsze z glowy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-18, 18:01   #8
dulcise
Przyczajenie

MI się wydaje że autorce chodzi o to że napletek normalnie się zsuwa, ale gdy się go puści "wraca na swoje miejsce" (u mojego TŻ też tak się dzieje i nie seks uprawiamy normalnie, lecz niestety nie powiem, czy u kazdego mężczyzny tak jest;p). Wydaje mi się, że nie chodzi o stulejkę, która uniemożliwia całkowite zsuniecie napletka.
dulcise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 18:36   #9
kosmak
BAN stały

Jeżeli chcesz zacząć współżycie to warto iść do ginekologa i po prostu zapytać. ja bym chyba tak zrobiła
kosmak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-18, 19:10   #10
koralik24
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmak Pokaż wiadomość
Jeżeli chcesz zacząć współżycie to warto iść do ginekologa i po prostu zapytać. ja bym chyba tak zrobiła
Ginekolog niewiele doradzi jej jako dziewczynie gdy nawet jego czlonka nie widzi
A do rozpoczecia wspolzycia potrzebna wiedza do ktorej lekarz nie jest niezbedny a oni z tego co czytam ja zreszta maja...

Zawsze moze byc tez tak, jak ma moj TZ ze gumka zwyczajnie za mala i wszystko podjezdza do gory (jak z lateksu) a te dla alergikow (malo rozciagliwe) to nawet pol centymetra nie wcisniesz na niego
Moze kupic mu wieksze i dac na sprobowanie?

Edytowane przez koralik24
Czas edycji: 2011-05-18 o 19:15
koralik24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 10:25   #11
tom_
Przyczajenie

Ja jako pleć męska uważam że jest to problem krótkiego wędzidełka.
Po prostu ściąga napletek z powrotem bo jest za krótkie. Udać się do urologa po skierowanie na plastykę wędzidełka i po miesiącu wszystko będzie jak należy
tom_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-21, 19:32   #12
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shirleyyy Pokaż wiadomość
Mój tż ma stulejkę i jakoś nie przeszkadza mu ona w nakładaniu gumki. Może to zależy od jej "stopnia zaawansowania"?
O szok i to się udaje? A właściwie prawdopodobnie Twoje pytanie jest odpowiedzią na moje pytanie

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-23, 08:56   #13
shirleyyy
Rozeznanie

hehe być może Tż mówi ,że musi jakimś patentem ją nakładać ale jest "niewielka" więc może Twój ma po prostu eee "bardziej"?
I don't even need your love
But you treat me like a stranger"...
shirleyyy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości