|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z kumplem ;/
Hej.
Mam kumpla. ![]() No i niby fajnie. Po 3 miesiącach- odkąd zaczęliśmy razem trzymać -taka jedna z mojej klasy rozpusciła ploty, że niby ja i ten mój kumpel stanoiwmy parę. no i uslyszal to najwredniejszy facet w szkole. Plotka poszła dalej. Prawie cala szkoła widzi w nas parę... Niby luz, bo się tym nie przejęliśmy. Ja jestem zakochana w kimś innym. A on...nie chce się wiązać bo ma za sobą małą uczuciową katastrofę. Moj kumpel powiedzialł, że jak chcę, to może przestać ze mną gadać, jeśli bardzo bolą mnie te docinki. ja mu powiedziałam, że mogą mi dokuczac, ile chca ,a z przyjazni nie zrezygnuje. I bylo ok. Do czasu. Ostatnio przestal sie do mnie odzywac, kompletnie mnie ignoruje. Jak raz musial ze mna gadac, to bylo stasznie sztywno i dziwnie. Czasami tylko sie na mnie popatrzy a jak ja sie odwroce i tez spojrze mu w oczy to zaczyna sie ze mnie smiac O co mu chodzi? Nie wydaje mi sie zebym go czyms urazila czy cos... Co mam robic? Rozmawiac z nim? Jesli tak to jak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Problem z kumplem ;/
Cytat:
i nie przejmowac sie docinkami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Powiedział, że może przestać z Tobą gadać, jeżeli bolą Cię te docinki, ale może tak na prawdę to jego one bolą i dlatego postanowił ukrócić kontakty, a jeżeli tak to raczej słaby przyjaciel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
rozmowa jest najlepsza, a nie unikanie siebie nawzajem, choć może być trudno.. powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
a może on się w Tobie zabujał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;26672627]a może on się w Tobie zabujał?
![]() Wątpię. On do tej pory mocno przeżywa rozstanie z dziewczyną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.