|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Włosy złotej jesieni ;)
Drogie Kobietki! Chcialabym prosic Was o pomoc w doborze koloru wlosow. Moj naturalny kolor wlosow to rudy (taki zloto-kasztanowo rudy), jednak od mniej wiecej 3 lat regularnie farbuje wlosy na bardzo ciemny braz... Ostatnio stwierdzilam, ze chcialabym jakiejs zmiany...no i tu zaczyna sie problem- bo nie mam pojecia co moglabym zrobic ze swoimi wlosami
. Chcialabym zmienic kolor (myslalam o jakims balejazu ale nie mam pojecia w jakich kolorach) no i ewentualnie jakos je podciac...chociaz nie drastycznie, bo z doswiadczenia wiem, ze w krotkich wloskach zle wygladam. Obecnie wlosy siegaja mniej wiecej polowy plecow, sa mocno pocieniowane i wydegazowane. Blagam pomozcie!!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Włosy złotej jesieni ;)
Pasemka w kolorach: Czekoladowego prazu i miedzianego mysle ze beda odpowiednie
![]()
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dasza
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
BLAGAM!! Jutro fryzjer....
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Nikt nie pomoze...?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:21.

. Chcialabym zmienic kolor (myslalam o jakims balejazu ale nie mam pojecia w jakich kolorach) no i ewentualnie jakos je podciac...chociaz nie drastycznie, bo z doswiadczenia wiem, ze w krotkich wloskach zle wygladam. Obecnie wlosy siegaja mniej wiecej polowy plecow, sa mocno pocieniowane i wydegazowane. Blagam pomozcie!!!