|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() hej Dziewczyny prosze o pomoc
Witajcie, jestem Jadzia pierwszy raz udzielam sie tu na forum od bardzo długiego czasu niestety mam problem i szukam porady. Zacznę od tego ze dzis zakupiłam zielona sukienkę satynowa firmy new look zdjęcie dołączyłam do wątku , zapożyczyłam je z internetu.
![]() Sukienka ta ma być na studniówkę, dodam ze mam rude włosy, czy mogłybyście mi poradzić jakie buty, kopertówkę i dodatki do tego? i w jakim kolorze? bo nie wiem czy postawić na zloto, czerwień , pomarańcz czy cokolwiek innego, proszę nie oceniajcie sukienki tylko pomóżcie mi dobrać dodatki jeśli możecie ![]() Serdecznie dziękuje za wszystkie podpowiedzi ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: hej Dziewczyny prosze o pomoc
ja bym do tego założyła granatowo-turkusowo-fioletowe bransoletki z takich drobnych koralików!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Bransoletki z posta wyżej - super pomysł! Ja bym postawiła na czarne szpili, czarną kopertówkę i czarny pasek w tali a biżuteria jak wyżej. Ślicznie taka sukienka będzie wyglądała z rudymi długimi włosami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Według mnie do tego koloru najbardziej będzie pasował różowy a będąc precyzyjną - fuksja : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.