|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
porada w sprawie damsko - męskiej bardzo proszę
to będzie długi post, ale opowiem, żeby przedstawić sytuację, bardzo proszę - wytrwajcie
![]() lubię śpiewać, kiedyś śpiewałam w zespole ale się nam to rozpadło i szukałam innego. W styczniu byłam na jednej imprezie żeby posłuchać pewnego zespołu - byłam z nimi umówiona, impreza trwała a ja poznałam cały 5cio osobowy skład podczas imprezy na której grali- spędziłam z nimi jakieś 2-3 godziny, świetnie się rozmawiało. Ludzie młodzi, przedział wieku 23-27 lat, zaprosili mnie na przesłuchanie w lutym. Była, wypadło średnio, ogólnie nic z tego nie wyszło, ale bardzo dobrze ich wspominam. Dodam, ze z jednym muzykiem dużo pisałam przez smsy na temat przesłuchania, utworów które mam umieć, na tym całym przesłuchaniu byłam dużo wcześniej przed planowaną porą, a okazało się że próba odbywa się u tego kolesia w domu, mieliśmy pół godziny luźnej gadki, okazała sie że ma dziewczynę od 2 lat, ja wtedy byłam świeżo po rozstaniu ze swoim facetem (po 2, 5 roku). Jak pisałam - no nie wyszło mi zbyt dobrze i przygoda z zespołem się skończyła. W zeszłą sobotę grali u mnie na strażnicy na weselu,mieszkam blisko i słyszałam, napisałam do tego samego chłopaka że pozdrawiam i że ładnie grają - wszystko słyszę. Odpisał że również pozdrawiają i żebym wpadła w przerwie. Akurat miałam rodzinną imprezę, robiłam za kierowcę więc w chwili ciszy wpadłam, zeszło do mnie dwóch z którymi się najbardziej skumałam - był tam również chłopak o którym cały czas mówię ![]() ![]() no i teraz wydaje mi się że to pewnie był tylko sen, żeby ten chłopak chciał się ze mną spotkać.. jak mówiłam za wysokie progi na moje nogi... tak z ciekawości pytam co o tym wszystkim myślicie.... proszę o szczerość i przepraszam, że takie długie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: porada w sprawie damsko - męskiej bardzo proszę
No wiesz, ciężko coś stwierdzić jednoznacznie..
Spotkaj się z nim i wtedy zacznij rozważania w jaką stronę ma pójść Wasza znajomość ![]() powodzenia!
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Czemu z wysokie. Wybacz, ale to tylko jeden z zespołów, które grają po remizach. A nawet, gdyby byli "znani i lubiani", to jeszcze nie znaczy, że jesteś nikim i nie ma szans na znajomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
za wysokie nie temu, że grają ale ogólnie chłopak mądry, niedawno dostał inżyniera, do tego nieprzeciętnej urody, szczerze mówiąc jak go pierwszy raz zobaczyłam to nie wiedziałam czy się z mens health przypadkiem nie urwał, no i obyty jest. Kwestia czy się teraz w ogóle odezwie czy te nocne smsy były tylko snem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja bym czekała czy się odezwie,bo być może tylko rzucił to tak o.Poza tym co do tych zdjęc,ja trzymałam na nk przez 4 miesiące od zerwania,bo jakoś tak mi było głupio przed byłym chłopakiem je skasować,więc to dla mnie nie przekreśla.Nie narzucaj się już i nic już nie pisz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
no nic pozostaje czekać i mieć nadzieje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a może był trochę pod wpływem na tym weselu, kiedy pisał tego smsa? napad szczerości, a teraz się wstydzi?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Idz!
na pewno mozesz go o to zapytać!:P i zaproś go ,czemu nie?znacie się i wtedy bedziesz miala caly dostep do galerii. Przeciez mozesz się takze spotkac i wtedy tam się go wypytasz,moze niekoniecznie koles chce odrazu umawiać się na randkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Trochę wiary w siebie i poczucia własnej wartości!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
skoro zaproponował to chyba ma na to ochotę ;d
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no i chyba po problemie. Na poniedziałkowego smsa grzecznościowego - nie odpisał. Zaprosiłam go do znajomych na nk, a tam zdjęcia z dziewczyną, co prawda ostatnie z lipca 2010 ale jakby nie byli razem to by je usunął czy coś. Poza tym, jak mówilam - nie odzywa sie...
ehh znowu się zagalopowałam, ja to mam pecha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.