|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
od¿ywka do w³osów
Witam was drogie wiza¿ystki
![]() Znacie dobre jako¶ciowo marki od¿ywek do w³osów, które pomog± moim w³osom wróciæ do normy? Otó¿ moje w³osy du¿o przesz³y, by³y farbowane dosyæ czêsto, 5-7 razy zazwyczaj w podobnych odcieniach kasztanowych. Ostatnio jednak mnie podkusi³o na co¶, czego ¿a³ujê... Rozja¶ni³am w³osy a nastêpnie zafarbowa³am je na i¶cie pomarañczowy. Zamierzam wróciæ do naturalnego, jakim jest mysi br±z.. Jutro kupujê farbê i potem ju¿ tylko czekanie, regularne podcinanie. Dodam, ze nigdy nie u¿ywa³am farby z amoniakiem (uczulenie) zawsze by³y to szamponetki na 15-20 myc, w³osy mam za ucho i regularnie podcinam. Aktualnie w³osy sa bardzo suche i cienkie, po rozja¶nianiu zrobi³o siê z nich siano.. Ka¿da cena, byleby pomog³o ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 580
|
Dot.: od¿ywka do w³osów
Po pierwsze: KWC - naprawde przydatne narzêdzie w poszukiwaniu wszelkiego rodzaju kosmetyków.
Po drugie: najlepiej poradziæ siê dobrego fryzjera, który nie bêdzie chcia³ Ciê namówiæ na kolejne farbowanie, a raczej zaproponuje jak±¶ pielêgnacje. Po trzecie: postaw mo¿e na naturalne kosmetyki, ¿eby w³osy mog³y odpocz±æ od chemii. Po czwarte: najwiêcej informacji na ten temat znajdziesz na podforum fryzjerskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.