|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Kosmetyczno-pielęgnacyjne różności :)
Witam w moim nowym wątku kosmetycznym!
Kosmetyków tutaj nie będzie wiele, głównie będą to rzeczy nie trafione pod mój gust lub cerę. W większości będą to kosmetyki, które mają min. 90% swojej pojemności, niekiedy nówki. Zapraszam, może ktoś coś dla siebie znajdzie ![]() 1. Podkład Sensique Matt Finish Foundation- kupiony nie dawno, nie trafiony z kolorem 2. Avon Pur Blanca- była to przelewka dość duża, zapach najzwyczajniej mi się znudził , zużycie widać na zdjęciu.ButterflyFlyAway 3. Perfumy Arden 7th Avanti- nie mój zapach 4. Yves Rocher Couleurs Nature Levres Perlees- szminka; kolor nie pasuje do mojego typu cery 5. Avon ColorTrend Polka Dot- niebieskie cienie do powiek, maźnięte dwa razy pędzelkiem- nie odpowiada mi ich forma ![]() 6. Style Addict- Shimering Lip Tint- błyszczyk do ust w kwiatuszku- ma ładny zapach , pozostało jakieś 95%7. Yves Rocher Pomme de Reinette- bezalkoholowe 'perfumy' dla najmłodszych , pozostałość widać na zdjęciach ![]() 8. 4 szerokie opaski w kropeczki- wymienię razem, lub osobno Edytowane przez Envie Czas edycji: 2011-03-21 o 18:41 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyczno-pielęgnacyjne różności :)
9. Dwa szaliczki ze świecącego materiału- biały i niebieski; biały jest krótszy, ale grubszy. stan białego- 6; niebieskiego- 5-
10. Frotki, raczej dla małych dziewczynek , wymienię razem lub osobno; stan wszystkich- 5+11. Duże, białe pudełko na zdejmowany aparat ortodontyczny |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podkład? jaki to odcień?
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za Pomme de Reinette?
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
nie wiem co oznacza fioletowy, ale zaryzykuję.. coś za Pur Blance? odpisz prosze u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=516781
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
to możemy się dogadać za wode i veeta
jak rozumiem pur blanca i coś jeszcze mam wybrać? to wygląda ciekawie- 3. Perfumy Arden 7th Avanti ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- to może masz jakieś ciekawe kosmetyki poza wątkiem? ![]() bo ja nie widze problemu żeby wybrać 1 perfum tylko nie wiem który jest lepszy? Pur Blace chciałam, bo to perfumy mojego związku, że tak powiem i z okazji zbliżającej się 3 rocznicy chciałam pachnieć tak jak dawniej, ale może ten drugi jest lepszy?a jakieś próbki perfum może masz ? takie malutkie? to by mnie też uszczęśliwiło możemy sie dogadać, spokojnie ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- a co byś chciała? mam dużo lakierów do paznokci poza wątkiem.. balsamów do ust np mam miodzik z Oriflame waniliowy, chyba tylko raz czy dwa miziałam go pędzelkiem, jeszcze w kartoniku.. nie wiem co jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- z nude mam właśnie świetny kryjący lakier z GR, kupiłam w zeszłą sobote i raz się pomalowałam, moge sie wymienić jak bardzo go chcesz ![]() ale mam dużo innych, różowy i niebieski z Caterine czy jak to sie pisze, i wiele z GR z miętowym się sprawa rozstrzyga czekam na PW od dziewyczyny która go chciała ![]() ewentualnie mogę zapronować masełko z TBS 50 ml cytrynowe, została połowa z tej ilości jaka była fabrycznie, bo jak pisałam troche oszukują.. ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- wiesz co ja mocno płakać nie będe za nude, bo w sobote mam zjazd i sobie pójde po nowy szukałam długo kryjącego nude i poleciła mi go znajoma i faktycznie kryje, 1 warstwa mi wystarczyła bo póki co mam "tucki" złoty jako złoty nie mam, ale mam ze złotą poświatą bodajże, poczekaj poszukam i malne moje tucki i ci pokaze
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-03-21 o 15:44 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ten 1 sie bardzo mocno mieni na złoty, na zdjęciu nie widać, ale w rzeczywistości bardzo mocno
patrz zapomniałam, że kupiłam 2 nude ten pierwszy od prawej to drugi nude jaki mam, sprawdziłam na paznokciu i kryje dobrze 1 warstwa
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
w tym ciemnym sie zrobiła smuga w środku, to są te drobinki co nadają blasku po prostu lakier był nieużywany jeszcze, ale jak pomieszałam pędzelkiem to to znika
ja czekałam z nim na wiosne, bo nie mam nic zimowego co by pasowało, a kupiłam z 2 miesiące temu
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
jasne, mogę Ci dac nude, ale on kosztował chyba 2,50 czy 2 zł więc weż sobie jeszcze jakiś, żeby było fair
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- ciemny kupiłam w Holandii za ok 2 euro jeju nie zdzierasz dorzuć coś mi i będziemy kwita ja nie będe go raczej używać, bo mam ładne koralowe i nude i jakoś one bardziej mi sie podobają tak więc jak Ci sie ciemny podoba, to jak najbardziej ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- to go wpisz do listy na wymianke ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Revlon też aktualnie zaklepała jedna wizażanka ale veet chcesz cały? tzn krem i plastry? tak bym wolała ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- edit- revlon jednak wolny ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- a dorzucisz mi Carmex? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- dorzuce, ale Ty wrzuć Carmex ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
podnoszę
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
hopsasa!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

, zużycie widać na zdjęciu.ButterflyFlyAway 
, pozostało jakieś 95%

tak bym wolała