|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
O facetach...
Hej !
Zwracam się do Was z ogromną prośbą - moja przyjaciółka niedawno rozstała się z chłopakiem i chce jej 'zafundowwać' relaksacyjny dzień, żeby zapomniała chociaż na chwile o wydarzeniach ostatnich dni... Chce jej zrobić między innymi prezent I tu pojawia się problem : możecie mi polecic jakieś ksiązki o facetach.. ? Gdzie są oni przedstawieni w sposób przewortny, śmieszny ? Czy "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" nadaje się ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: O facetach...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Joanny Chmielewskiej Jak wytrzymać z mężczyzną - przekomiczne! Jest też damski odpowiednik tej samej autorki - Jak wytrzymać z kobietą. Niestety kupić można chyba tylko w antykwariatach.
Może zafundujesz jej zabieg kosmetyczny? Tak zrobiły moje przyjacółki i było suuuper ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
A moim zdaniem na to nie ma rady, czas leczy rany i w tym wypadku tylko czas musi minąć zeby koleżanka "ochłonęła" po rozstaniu. Pewnie teraz nawet książka by jej nie rozbawiła.. ani nic, bo ona pewnie jest teraz zniechęcona do wszystkiego.
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, mi sie wydaje, ze najlepszy prezent jaki mozesz jej zrobic, to po prostu poswiecic jak najwiecej czasu. Wyciagac do kina, zakupy, spacery, jakies zajecia sportowe, na co macie zasoby finansowe i ochote! I zgadzam sie z dziewczynami, ze jakies wyjscie do kosmetyczki czy fryzjera to tez super pomysl! Moze zmobilizowac ja, zeby sie zapisala na jakis kurs, zajecia dodatkowe, silownie.... Zeby nie miala czasu sie zalamywac i rozmyslac, tylko wrecz przeciwnie, wiele okazji do nowych doswiadczen i poznania nowych ludzi! Ktos wspomnial tez o czasie.. to niestety chyba jedyne prawdziwe lekarstwo a ty mozesz pomoc, zeby ten czas przyjemnie zlecial
![]() Jezeli jednak bardzo chcesz ksiazke to moze 'Eat, pray, love'? Jest tez film z Julia Roberts na podstawie tej ksiazki. Buzki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.