|
Notka |
|
Moja mama jest NAJ Maj to miesiąc miłości, budzącego się życia i miesiąc naszych kochanych mam. W związku z tym przygotowaliśmy dla Was razem z marką Rossmann kolejne zadanie konkursowe, w którym prosimy Was o wątki poświęcone Waszym Drogim Mamom. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
A ja wolę moją mame, co ma włosy jak atrament.. :)
"A ja wole moją mamę,
co ma włosy jak atrament, złote oczy jak mój miś, i płakała rano dziś..." ![]() No tak moja mama często się wzrusza, ale jest niezastąpiona. Zawsze wie co chce powiedzieć, nawet gdy brakuje mi słów aby to wyrazić. Tym bardziej teraz, kiedy mam matury, mam wrażenie, że stresuje się bardziej ode mnie ![]() - Zobaczysz, będzie tak i tak... I rzeczywiście tak było. Moja mama jest NAJ... lepsza, ..cudowniejsza, ..mądrzejsza i NAJUKOCHAŃSZA na świecie ! Mamy są od tego, by pokazywać swe błędy i przestrzegać przed nimi. A ich głównym marzeniem jest zostać babcią w końcu ile można być tylko mamą i mamą ![]() Pozdrowionka dla wszystkich mam, a dla mojej najserdeczniejsze uściski !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- dla osoby, która na samym początku wywaliła mi 1 : - przeczytałaś/eś chociaż co napisałam? - lepiej ci? - jeśli, tak to się ciesze ![]() Edytowane przez magallini Czas edycji: 2011-05-04 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A ja wolę moją mame, co ma włosy jak atrament.. :)
Cytat:
![]() Skąd ja to znam ![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2011-05-05 o 15:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: A ja wolę moją mame, co ma włosy jak atrament.. :)
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.