|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Bilans 16 latki
Hej!
Ostatnio pielęgniarka brała nas na badania. Wpisywała wzrost, wagę i wzrok... Teraz dała nam karteczki , które ma lekarz wypełnić. Jestem w 1 klasie Technikum i troszkę boję się iść do tego lekarza... Mam takie pozycje na tym bilansie: - Wzrastanie - Dojrzewanie płciowe według Tannera - Tarczyca - Układ ruchu - Skóra - Jama ustna - Pozostałe układy W związku z tym moje pytanie do Was. Co oni mi dokładnie będą badać czy to wstydliwe troszkę? Może któraś z Was miała też takie badania? Proszę o pomoc bo jakoś boję się tych badań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Bilans 16 latki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Aha. No to dziękuje bardzo już mi ten strach minął... Mam nadzieję, że wszystko będzie okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
oooo bilans 16 latki !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mialam ten bilans jakiś miesiąc temu... Lekarz kazał sie rozebrać do pasa i zbadał płuca i serce . Potem sprawdził tarczycę, zęby, kręgosłup itp. Dostałam skierowanie do kardiologa, a reszta na szczęście ok, nic specjalnego,ale warto pójść.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
amor vincit omnia
|
jejku, badanie jak badanie. rozbierasz się od pasa w górę lekarz sprawdza co ma sprawdzić i z głowy. nic w tym krępującego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.