|
Notka |
|
Moja mama jest NAJ Maj to miesiąc miłości, budzącego się życia i miesiąc naszych kochanych mam. W związku z tym przygotowaliśmy dla Was razem z marką Rossmann kolejne zadanie konkursowe, w którym prosimy Was o wątki poświęcone Waszym Drogim Mamom. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moja Mama niczym Anioł ;)DROGA MAMO! Tylko Ty mnie tak zadziwiasz, powiedz jak to robisz, że Ty nigdy nie przegrywasz? Za to Cię podziwiam, szanuję oraz Kocham, bo wiem, że jak podejmiesz walkę to się nie cofasz! W żadnych kłopotach nie utoniesz , ja dzięki Tobie właśnie inaczej na życie patrzę i choć wiele przeżyłam, poznałam, zobaczyłam , jestem pewna ze tylko ty masz taka siłę. Mimo wszystko rade dałaś , nie poddałaś się , wychowałaś tak jak najlepiej umiałaś, jestem pełna podziwu dla tego jak się starałaś, dziękuję mamo za to! W pełni zasługujesz na szacunek bo chyba tylko ty na świecie tak życie znasz, wiem ze rade dasz bo nie znasz słowa ‘ nie mogę’ będzie ciężko pomogę, upartość tez mam po Tobie ale tylko Ty masz taka siłę na co dzień i tylko Ty masz serce tak złote. Nauczyłaś mnie kochać a to chyba najważniejsze, dzięki Tobie, Twej miłości wiem co to szczęście , jeśli będziesz w potrzebie to przejdziemy przez problemy razem bo świat należy do Ciebie i tego jestem pewna, Twoja krew w mych żyłach płynie podziwiam Cię, tylko Ty masz taką siłę.. Zawsze dobrze wspólnie nam się żyło, ale wiem ze gdyby nie Ty mnie by tu nie było.. Staram się to docenić, lecz nie zawsze mi wychodzi, chciałabym byś była zawsze szczęśliwa mamo. ;* Dla Ciebie właśnie dedykuję wiersz mojej roboty... Mamo, najdroższa duszy pociecho! Gdy mówisz, twych słów rozlega się najpięknięjsze echo. Chcę byś zawsze była szczęśliwa, z nami mimo że czasami nasz spokój niszczymy kłótniami. Nie pozwolę byś przez błahostki płakała ani nie potrzebnych problemów miała! Będe codziennie, co sił Ci pomagać a gdy nabroję.. o wybaczenie błagać. Razem spełnimy Twe najskrytsze marzenia tak byś mogła doznać niemałego wzruszenia! Na koniec.. chcę jeszcze jedno wyznać Bardzo Cię kocham! Muszę się przyznać! Dla Ciebie śpiewam co wieczór.. Gdy w Twoich oczach widzę łzy, i znów przeze mnie wpadasz w złość. Gdy moje słowa ranią Cię, ja też już mam tych kłótni dość. Ja wiem Ty to rozumiesz, że kiedy robię źle, do swojego błędu, tak trudno przyznać się, a tak bym chciała. Mamo, Ty wiesz jak przykro jest, Twe smutne widzieć oczy, żałuję każdej łzy, ja nie chciałam wybacz mi. Gdy noc zabierze szczęścia dzień, ja wiem bez słów zrozumiesz mnie. Usłyszysz każdą moją myśl, bez Ciebie życie traci sens. Ja wiem Ty to rozumiesz, że kiedy robię źle, do swojego błędu, tak trudno przyznać się, a tak bym chciała. Mamo, Ty wiesz jak przykro jest, Twe smutne widzieć oczy, żałuję każdej łzy, ja nie chciałam wybacz mi. Wiesz kiedy jest mi źle, gdy czuję strach wspierasz mnie, za to tak bardzo KOCHAM CIĘ . Ja wiem Ty to rozumiesz, że kiedy robię źle, do swojego błędu tak trudno przyznać się, a tak bym chciała, Mamo, Ty wiesz jak przykro jest, Twe smutne widzieć oczy, żałuję każdej łzy, ja nie chciałam wybacz mi. Mamo - Ty mnie życia uczyłaś wszystko co miałaś mi poświęciłaś nikt nie ofiaruje nigdy mi więcej dziś Ci więc daję serce w podzięce. Za to, że zawsze jesteś przy mym boku za to, że wskazujesz drogę mi w mroku za to, że dni moje tęczą malujesz dziś Mamo z głębi serca Ci dziękuję! Dziękuję, że znosiłaś to, czego nie sposób było znieść, że robiłaś coś z niczego, że dawałaś, majac puste kieszenie, że kochałaś, gdy kochać mnie się nie dało, że zarabiałaś pieniadze, aby mnie wychować, że robiłaś rzeczy niemożliwe z uśmiechem ... Uwaga!ZAGADKA! Kto to jest? Od rana do późnej nocy o nas się kłopocze. Dba o ciepło, w ogień dmucha, czapki szyje nam z kożucha. Ciepły kołnierz, ciepły szalik, byśmy zimna nie zaznali. Z nami troski wszystkie dzieli, pragnie, byśmy byli weseli? Chyba wszyscy się zgadzamy, że to nasze... mamy _________________________ ________________________ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez xXxKaSkAxXx Czas edycji: 2011-05-04 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]() Moja mama się śmieje gdy wokół cos się dzieje, gdy słońce świeci i waciarz leci prosto do dzieci. Moja mama lubi słońca gorące i rytmy porywające. Łąki pachnące, dzieci wrzeszczące i wszystko co ciepłe i przytulne bo mama zna sie na ludziach i wiele przeżyła... Dlatego uczucie moja mamo może powiedzieć słowo kocham Cię ! ![]() _________________________ ______________________ ![]() To właśnie mama wprowadzała nas pierwsza w świat bajek... ![]() To mama nauczyła nas jeździć na rowerze... To mama pomaga nam w życiu podejmować właściwe i dobre decyzje!!
Edytowane przez xXxKaSkAxXx Czas edycji: 2011-05-04 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja mama jest naj!
Świetna zagadka
![]() Edytowane przez Dzikun Czas edycji: 2011-05-05 o 15:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
piękny wiersz 5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
5 J, nie biorę udziału w konkursie, wspieram ciekawe wątki. Zapraszam do głosowania http://activia.pl/#/?id=750
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.