|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co po studiach?? Psychologia.
Witam wszystkich,
w ostatnim czasie zaczęłam intensywnie zastanawiać się nad możliwościami i perspektywami zawodowymi dla osób, które skończyły psychologię, a konkretnie psychologię społeczną... sama studiuję ten kierunek i myślę nad tym, w czym zacząć się specjalizować, jaką niszę sobie znaleźć, jakie są perspektywy w społecznej..? Psychologowie ![]() Oczywiście nie proszę Was o podawanie konkretnych nazw, firm itp., chciałabym tylko jakoś ogarnąć w głowie te informacje i wątpliwości oraz syndrom niewiedzy, który mnie ostatnio dopadł, stąd też te rozważania o przyszłej karierze i wyborze specjalizacji. Szczególnie interesuje mnie opinia psychologów społecznych, ale klinicyści oraz wyspecjalizowani w innych dziedzinach są również mile widziani ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() Edytowane przez margot003 Czas edycji: 2011-05-04 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Psycholog po studiach- pytanie...
Up, up!! czyżby nie było tu wizażanek psychologów?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Myślę, że są, ale niekoniecznie na forum businesswoman. Pytanie jak najbardziej w dobrym dziale, ale chyba więcej odpowiedzi zdobędziesz na "plotkowym", a raczej "szkolnej ławce"
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm, Coma_ rzeczywiście możesz mieć rację, dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.