|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
portagen
słyszałyście o tym leku?
zawiera w sobie dużą ilość tłuszczu, protein i wszelkich witamin. podobno ma działać odżywiająco, np. mój dziadek dostał go na receptę przed chemioterapią gdyż w czasie choroby bardzo schudł i nie mógł w takim stanie przyjmować leków. z tego wnioskuję, że jego działanie powoduje tycie. czy któraś z was go brała lub słyszała coś o nim? moje pytanie jest z tego, że nie wiem czemu dostałam na niego receptę od endokrynologa (ze zdiagnozowaną niedoczynnością tarczycy wtórną) chociaż moje BMI jest w normie i żadnego odżywienia nie potrzebuję, wręcz przez niedoczynność ostatnio przytyłam 3 kg w 3 tygodnie na deficycie kalorii... ![]()
never give up on anything just because it takes time to achieve it. time will pass anyway * all i want is everything it's always something more to get and i don't see the reason not to get it. * damaged people are dangerous because they know they can survive anything |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.