|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Mozais
Hmm, co jakiś czas widzę te cienie w ofercie na allegro, ebayu i w innych miejscach a na stronie domowej Guerlaina nic nie mogę o nich znaleźć.
Co to za seria? Zerknęłam w google i wyszło że to w 1998 roku nowść była. Te cienie są nadal w ofercie? Dlaczego nie ma ich w perfumeriach? PZDR ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain Mozais
To było wieki temu
![]() Choć stare szminki Kiss Kiss nie mają sobie równych - są po prostu the best of all - mają jedną cudne bordo, marzenie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hehe... nie chcialam kupować - mówiąc szczerze do niedawna byłam prawie pewna że to jakaś podróba...
![]() ![]() Dzięki za odpowiedź! ![]() PZDR ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kiss kiss tez sa na allegro czyli tez sa stare?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Obawiam się że jeśli chodzi o SZMINKI to tak - tak jak napisała Smoczyca
![]() PZDR ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Natalia ma rację - szminki Kiss Kiss zniknęły już dawno (szkoda wielka). Blyszczyki Kiss Kiss to nowość, pojawiły się w zeszłym roku, sama od razu nabylam dwa, delikatny beż i krwistą czerwień na wieczory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a czy divinora jest lepsza od mozais? bo ja tez ostatnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
a jaka inna wysokopółkowa firma ma bogata oferte pojedyńczych cieni? Bo mozais było b . duzo kolorków i do tego takich slicznych;0[/QUOTE]
Polecam pojedyncze cienie ysl i dostepne w pelnej gamie na allegro pure color estee lauder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiscie EL ma niebotyczy wybor kolorow. Sporo tez mozna znalezc w Color Focusach Lancome. YSL i Givenchy ma mniej odcieni, ale za to sa one bajeczne
![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.