|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tabletki potrzebuje porady
Witajcie.
wczoraj polknelam ostatnia tabletke z opakowania...powinnam konczyc dzisiaj ale zdarzylo mi sie wziazc dwie jednego dnia. okres powinnam dostac w sobote ale chcialam go przesunac ze wzgledu na wyjazd. Co mi poradzicie?? jak bym brala tabletki z dodatkowego opakowania np do niedzieli potem 7dni przerwy i kolejne 21 to sie nie rozreguluje?? czy lepiej wziasc jeszcze jedna dzisiaj? wtedy okres bede miala w niedziele. wtedy 22 tabletki i 7 dni przewy??
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: tabletki potrzebuje porady
Najlepiej zacząć od razu kolejne opakowanie bez przerwy, wtedy przesuniesz okres o miesiac. Jeśli weźmiesz tylko 7 tabletek z nowego opakowania, to resztę masz straconą, chyba, ze pozostawisz je sobie na następną "taka sytuację". A nie lepiej użyć po prostu tampona? Chyba, ze liczysz na jakieś bliższe kontakty
![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2011-06-22 o 12:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
sama nie wiem co zrobic..planujemy na weekend z chlopakiem wyjazd nad morze wiec nie chciala bym miec okresu...a jak wezme jeszcze dzis tabletke?? czyli w sumie byla by to 22 tabletka w ciagu 21dni (bo tak jak mowilam jakies 2 tyg temu wzielam dwie jednego dnia ) to nic sie nie stanie??
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ja bym połączyła opakowania
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Radziłabym Ci jednak wziąć tylko kilka tabletek dodatkowych i to nie do niedzieli tylko do środy, żeby kończyć je brać w ten sam dzień co zawsze, po co sobie motać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.