![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy - flakoniki i odlewki - na wymianę!
--- Tom Ford BLACK ORCHID VOILE DE FLEUR ok. 8ml w szklanym penie
--- Hermes UN JARDIN APRES LA MOUSSON ok. 10ml w plastikowym penie --- Hermes UN JARDIN SUR LE NIL ok. 4,5ml w szklanym atomizerku to chętnie przygarnę ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za manifesto rosselini ? mam pare rzeczy poza watkiem
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
--- letni set od Elizabeth Arden - w pięknym etui na magnetyczne zapięcie są 4x cienie, 1x rozświetlający puderek, 1x róż do policzków + pędzelki --- całość mało używana, co widać na fotce ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
czemu za duzo ? uwazam ze za malo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za tresor?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
przepraszam za zamieszanie, ale wygrałam na all ogródki więc za odlewki podziękuję jednak
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje ogródek monsunowy i odlewka (jeśli się da) Lutka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Z tych próbek skusiły mnie jedynie: - Lutens - Rousse - 2ml
- Lutens - Five O'Clock Au Gingembre - 2ml Całego Lutka za to nie oddam, ale mogę Ci zrobić odlewkę, jeśli chcesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Lutek na razie czeka, bo mam propozycję wymianu go na bombkę, która jest na mojej liście życzeń. Ale jakbyś coś jeszcze u mnie znalazła (może w próbkach), to byłabym szczęśliwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za lancome tresor? zajrzyj do obu watkow i odpis zu mnie prosze
![]()
![]() |
#20 |
Mother of Cats
|
![]() --- Jean-Charles Brosseau FRUIT DE BOIS próbka oryginalna ok. 1ml --- Jean-Charles Brosseau ATLAS CEDAR próbka oryginalna ok. 1ml --- Etat Libre d'Orange Tilda Swinton Like This - samplerek ok. 1,5ml --- Nasomatto Silver Musca - samplerek ok. 0,3ml [Missala] Mogę też sobie powzdychać, że chciałabym Encre Noir, ale za ten flakonik chyba nie mam co ci dać ![]() Oprócz tego, co mam w pomarańczowym napisie w stopce, mam też odlewkę Kingdom (4-4,5/10 ml). Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-05-01 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za Encre Noir niestety nic nie znalazłam, ale za te próbeczki plus to, co poniżej może zrobiłabyś mi 10ml odlewkę Lutensa 'Un Bois Vanille'? ![]() ![]() A mogłabym dodatkowo zrobić: 5ml Hermesa '24, Faubourg' i ze 2ml Lutensa 'Miel de Bois' z moich flakoników plus dorzucę próbeczki z Missala - ok. 0,8ml Montale 'Red Vetyver' i ok. 0,8ml Lutensa 'Fille en Ainguilles' plus samplerek z Aus Liebe zum Duft Diptyque 'Tam Dao' ok. 2ml. Widzę, że lubisz wetywer więc mogę też zrobić do 5ml Lanvin 'Vetyver' - niby męski, ale taki 'ugładzony', choć całkiem przyjemnie się go nosi ![]() Napisz, proszę, co myślisz o takiej wymianie? ![]() Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2011-05-01 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Mother of Cats
|
Bardzo podoba mi się ten pomysł
![]() Podsumowując: do Ciebie leciałoby: - Lutens, Un Bois Vanille 10 ml - McQueen, Kingdom 4/10 ml a do mnie poleciałoby: - Brosseau, FRUIT DE BOIS ok. 1ml - Brosseau, ATLAS CEDAR ok. 1ml - Etat Libre d'Orange Tilda Swinton, Like This samplerek ok. 1,5ml - Nasomatto, Silver Musca samplerek ok. 0,3ml - Hermes, 24 Faubourg 5 ml - Lutens, Miel de Bois 2 ml - Montale, Red Vetyver ok. 0,8ml - Lutens, Fille en Ainguilles ok. 0,8ml - Tam Dao ok. 2ml Wetywer lubię, ale za Lanvina 'Vetyver' podziękuję, bo wyszłabyś na tej wymiance, jak Zabłocki na mydle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zatem jeśli to, co wymienione, obu nam pasuję, to przejdę na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Mother of Cats
|
Piękna jest bestyja
![]() To chodźmy na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
No i znowu ja
![]() --- Boucheron TROUBLE [edp ok. 90/100ml w pudełku] --- Jean-Charles Brosseau Fleurs d'Ombre ROSE [edt 30ml w pudełku, testowane ze dwa razy] Może coś za któryś z tych cudów u mnie znajdziesz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Zastanawiam się nad oddaniem Cuir Ottomana, a poza tym nic niestety ![]()
![]() |
#28 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
--- Isabella Rossellini MANIFESTO [edt 25/30ml w pudełku] --- Lolita Lempicka FLEUR DE MINUIT ok. 5ml w szklanym atomizerku --- Cartier LA BASIER DU DRAGON ok. 10ml w plastikowym penie --- Hermes UN JARDIN SUR LE NIL ok. 4,5ml w szklanym atomizerku --- Hermes UN JARDIN APRES LA MOUSSON ok. 10ml w plastikowym penie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za Jasmine noir?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.