|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wysuszone i łamliwe włosy.
Uzywam prostownicy a moje wlosy zrobily sie suche nie sa takie jak kiedys delikatne co moge zrobic zeby byly lsniace i nie wyzuszone? Pomozcie mi! Znajdzcie dla mnie dobre rozwiazanie!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wysuzone i łamliwe włosy.
Polecam róznego rodzaju maseczki do włosów suchych i zrezygnuj na jakiś czas z prostownicy, bo inaczej nigdy włoski Ci sie nie zregenerują. Ja czasem jak czuje, że moje włosy zaczynają być suche zamiast prostownicy używam grubych wałków do włosów-efekt moze nie ten sam, ale przynajmniej nie niszcze włosów. Jeżeli natomiast nie możesz sobie pozwolić na wałki, chociażby ze względu na czas (niestety aby był efekt trzeba dosyć długo trzymać) to prosuj je jedynie na grubej szczotce i kup jakiś dobry kosmetyk do prostowania włosów, który nie tylko je nawilża ,ale również chroni przed ciepłem Twoje włosy. Wejdź sobie na KWC tam masz ogromny wybór kosmetyków
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wysuzone i łamliwe włosy.
Używaj przede wszystkim odżywek i maseczek, nigdy nie zostawial wlosow bez nalozenia niczego po umyciu ich szamponem. Wybierz kosmetyki do włosow suchych znoszczonych bądz także farbowanych (one dobrze nawilżają włosy, w koncu farbowane to bardzo zniszczone). Jak będziesz miała czas to zrób sobie kurację Henna Treatment Wax..naprawdę działa cuda ale musisz jej używać zgodnie z podanym sposobem używania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.