|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Prosta,czerwona sukienka na ramiączkach :D
Tak ja w temacie.Poszukuję prostej,krwistoczerwonej sukienki na cienkich ramiączkach,długość okolice kolana(może być krótsza lub troszkę dłuższa).Sukienka bez aplikacji,wzorów,falbanek itp. Jak najbardziej prosta.
Czy któraś z was spotkała się z taką sukienką w naszych sklepach??
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prosta,czerwona sukienka na ramiączkach :D
Widziałam taką (no, przy dekolcie miała 3 guziczki ale można się ich pozbyć w pół minuty, takie atrapy). Cała lniana. Lekko rozszerzana od pasa, nie super-obcisła. Kosztowała 79 zł w H&M.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi właśnie chodzi o taką bardziej dopasowaną z jakiegoś rozciągliwego materiału i koniecznie musi być prosta,nierozszerzana Len odpada Jak zwykle tak mam,że w głowie jest wizja jakiegoś ciuchu,tylko potem problem,by to dostać w sklepach
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
To taki klasyczny fason (tylko niestety przeważnie sztuczne materiały) miewają Orsay i Pimkie. A z ciuchów lepszej jakości - mam 2 kiecki z Leo Lazzi w tym fasonie - prościutkie, do kolan, myślę, że i czerwoną tam znajdziesz
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Tutaj coś znalazłam http://www.levian.pl/product_info.ph...products_id=31 trzeba ją troszkę przerobić - przede wszystkim sciąć na długość kolan ramiączka też można zmienić, ale krój jest dość fajny - klasyczny niestety, nie wiem, gdzie znajduje się taki sklep jak Vila Clothes... :/ a może coś pomyliłam i to nie w tym sklepie? hehe ![]() pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

i koniecznie musi być prosta,nierozszerzana Len odpada
ramiączka też można zmienić, ale krój jest dość fajny - klasyczny