|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Stroj kąpielowy... *PROBLEM*
Czesc!
Mam problem. Mam dopiero 17 lat i juz mam rozstepy ;( zalamac sie mozna. I wiec w te wakacje chcialam wybrac sie nad morze, wiec bez stroju sie nie obędzie. Jeszcze chcialam troszke pochodzic na basem bo mam u siebie w miescie calkiem przyjemna plywalnie, na ktorej niestety jeszcze nie bylam. Tak wiec zwracam sie do Was z pytaniem, co radzicie, jaki kostium, jaki kolor, a moze wogole zrezygnowac z morzai basenu ???!! Mozecie mi tez polecic jakies inne stroje, tzn jakies spodniczki czy tez spodenki... ale to juz nie koniecznie, bo to nie taki bylby temat . Z gory dzieki za pomoc!
![]() Edytowane przez moniczkaa Czas edycji: 2005-05-27 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stroj kąpielowy... *PROBLEM*
to zalezy w jakim miejcu masz rozstępy bo jesli tylko na pupie to proponuje bardziej zabudowane majteczki lub spodenki...a tak pozatym to nie martw sie rozstepy to przypadlowsc baaardzo powszechna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Powszechna ale brzydka....
Jaka ja bylam glupia ze do tego dopuscilam ;( rozstepy mam jeszzce czerwone na pupie i juz biale na udach ... te biale mniej widac ... sama nie wiem, tez mylalam o taki jakby boksereczkach ...
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moge cie pocieszyc bo gorszych rozstepow niz ja to chyba ne masz . nie wypada tak sie pokazywac no ale coz ja zrobie ze to nie ode mnie zalezy i nikt mi nie moze pomoc a na dowrze goraco. dodam ze rozstepy mam na calych nogach:uda posladki lydki sa koloru sinego niektore bardzo czerwone niestety nie mam mozliwosci zalaczenia zdjjec
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
z z czego to sie woglole bierze ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z tego co wiem to rozstepy robią sie po ciazy, lub gdy za szybko sie chudnie i tyje .... a takze gdy w czasie dojrzewania ciało za szybko rosło...
Moooniczko piszesz ze te na udach sa malo widoczne więc proponuje spodenki - lub takie bardziej zakrywajace majteczki - wcale nie sa mniej seksi niz okrojone bikini ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Olka_222 Przepraszam... czy ja wiem czy masz gorzej czy nie, to trzeba by porownac na zywo,a takiej mozliwosci nie ma. tez mam na lydkach, z tylo kolan tam na zgieciach, yyy tam prawie na kostkach tylko tak sprzodu... i raz zauwazylam na biuscie ale to jakbyly jeszcze czerwone a teraz juz nie widze...
Nie wiem. Wiesz czasem mi trudno jak ludzie proponuja isc na basen a ja za kazdym razem musze odmawiac... Bo chcialabym isc na ten basen... Kodeina Yyy ja wlasnie szybko uroslam jakies 25 cm na trzy lata ... nie wiem czy to duzo ... ale to bylo kiedys ... i pozatym moja mama nieswiadoma niczego dawala mi zcekolade, kupowala a ja jadlam jej bardzo duzoo ... praktycznie naraz.... no moze bez przesady ale duzo jadlam, i mialam malo ruchu ;( Teraz za pozno ;( A macie moze jakies zdjecia strojow .... ja tam jakies widzialam w innych wątkach ... ale moze ktos ma jeszcze jakies pomysly ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ten stroj ma ciekawe spodenki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj Moniczka,postaraj sie wybrac taki stroj zeby mial bardziej zabudowany dol,a bardziej eksponowal gore i przyciagal do niej uwage.I oczywiscie nie rezygnuj ze slonca i plazy tylko dlatego ze masz rozstepy,
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nom, duzo osob ma, wiem, nawet wczoraj co sie przelamalam i w samej bieliznie sie z siastra opalalam, zauwazylam ze ona tez ma ale taki znikomy. a jest tez w moim wieku. Szkoda tylko ze sa niektorzy ludzie, co jak patrza na innych to wytykaja im wysztkie wady, dla przykladu: szlam z kolezanka do szkoly a przed nami jakies dziwczyny w bialych spodniach, i ta moja kolezanka musiala juz mi tam szepnac o jaki jedna z nich ma celulit.
Mniejsza z tym, chyba bede musiala wybrac taki kostium ze spodenkami... choc bardziej podobaja mi sie takie normalniejsze... ale co zrobic.. I jeszcze jedno, dzieki za rady... A czy myslicie ze dobre byly by takie stroje: (znalazlam tutaj gdzies na forum)
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
tak wybrane przez Ciebie stroje są super!!!
![]() napewno bedą ekstra wygladać... mi najbardziej podoba się ostatni ale wszystkie są bardzo ciekawe. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Rozstępy ma wiele osób.ja do moich juz zdazyłam się przyzwyczaić.Mam sporo rozstępów przede wszystkim pod kolanami ponieważ jak byłam mała szybko rosłam w górę i skóra tego nie wytrzymała.Nawet już tego nie zauważam.Pozdrowionka!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no niestety ja też mama taki sam problem i od kilku lat szukam jakiegoś odpowiedniego stroju dla siebie. Ale niestety łatwiej znaleźć coś fajnego w necie niż kupić, szczególnie jak ktoś mieszka w małej mieścinie. No ale ciągle szukam
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie sie podobaja takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.