|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wyjezdzam- i co ja teraz bez was zrobie? :D
W poniedzialek wyjezdzam na miesiac prawie....do roboty.
Paznokcie juz zmyte i przyciete na króciutkie ![]() kosmetyczka spakowana, ale zabeiram tylko najpotrzebniejsza pielegnacje( kolorowka CALA zostaje w domu ![]() a najgorsze ze jestem od was, od wizazu uzalezniona ![]() i co ja bez was zrobie??? nie wiecie czy dziala wizaz.pl przez WAP ? ![]() ale to jest straszne, zwlaszcza ubolewam na paznokciami i kolorowka, starannie zbierena i selekcjonowana, a tutaj zostaje pod malo troskliwymi lapkami mamusi ![]() jak wy sobie radziecie bez wizazu jak wyjezdzacie na dluzej? ja sie az boje sierpnia, znowu do roboty, i to na jeszcze dluzej 2 miesiace bez wizazu ![]() bede robic przy koniach, wiec dlatego tez wiekszosc kosmetykow zostaje w domu. a sama nie wiem juz co zabrac ze soba, zeby przetrwac ![]() na razie zapakowalam 4 male kosmetyczki hehe boze uzaleznienie rzecz tragiczna ![]() i tak mysle-cos wyrzucic, cos dorzucic? na razie spakowalam: szmpon odzywke zel-krem do ukladnia wlosow balsam do opalania i po opalaniu ( bede na sloncu to sie spale) balsam do ciala zel por prysznic antyperspirant deo do stop i krem na otarcia waciki krem do wtarzy( i na dzien i na noc) chusteczki do demakijazy tonik, pianke do mycia twarzy jednorazowy piling i dwurazowa maseczke paste, szczoteczke maszynke do golenia piliczek, nozyczki. z kolorowki zabiore podklad w kremie antybakretyjny( manhattan clearface) i jakis korektor.balsam do ust, blyszczyk. cos niezbednego dorzucic? jak myslicie? nigdy nie mialam problemow bo nigdy nie mialam tylu kosmetykow teraz to juz nie wiem co zabrac zwlaszcza ze miejsce pracy wyklucza i wyszukane makijaze i wytworne perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wyjezdzam- i co ja teraz bez was zrobie? :D
Co to za życie bez Wizażu
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
oj pomysl dobry, tylko tych produktow w kosmetyczce deficyt
![]() wlasnie dorzuucyilam antykomarowe ( przed i po) i masc na uczulenie( zawsze cos gdzies wyskoczy) i przetrzasam kosmetyczke, w poszukiwaniu innych, przydatnych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Awia
![]() ![]() ![]() Co do kosmetykow to dorzucilabym jakis preparat puntowy na niespodzianki - gdziekolwiek wyjezdzam i chce byc 'piekna' to sie takie cholerstwo do mnie przyczepi ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Awia
![]() ![]() ![]() Gdybym sama się wybierała na taki wyjazd, wzięłabym zamiast szamponu, odżywki, balsamu do ciała i czegoś do stylingu- tylko balsam pod prysznic (do mycia ciała i włosów w 1, np. sama wypatrzyłam ostatnio Excipial Dermocare- Medibalm i zamierzam sprawić sobie na wakacje), balsam po opalaniu i jakąś odżywkę do włosów bez spłukiwania, która równocześnie będzie lekko utrwalać i chronić przed słońcem ![]() ![]() ![]() I tak jak dziewczyny radzą- coś do dłoni i paznokci ![]() Dorzuciłabym też sprawdzoną mascarę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze coś regenerującego, typu maść z wit.A, na ewentualne oparzenia, otarcie, etc. i do smarowania ust. ![]() Mascara to mus, ale może tylko dla mnie?.. ![]() Na pewno wzięłabym krem z wysokim filtrem do twarzy (któryś ze sprawdzonych blokerów), pomna wielu wakacyjnych wyjazdów, kiedy beztrosko cieszyłam się z pięknie opalonej buźki (aż do poparzeń!), a teraz mam piękne przebarwienia, chlip, chlip... ![]() Dasz radę! W razie napadu "głodu", pędź do kafejki internetowej! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
tez fakt
w poniedzialek rano pedze po sudokrem ![]() albo acnederm, tez niezly ![]() i chyba zgarne ta maskare a noz po zawodach bedzie bankiet ![]() wypadla ladnie wygladac i moze jakis maluitki cien gdzies wcisne ![]() a i musze dorzucic linomag i tormentiol- moje dwie cudowne masci na wszytsko ![]() poparzen buzki sie tak nie boje bo zawsze latam w czapeczce z daszkim lub w kasku. kask tez ma daszek ![]() dzieki dziewczyny co ja bym bez was zrobila! jestescie kochane ![]() musze zlosia pomeczyc o ten WAP. nawet jakbym zuzyla cala karte, to co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.