![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - Aniołkowe Mamy
Witam!
Zakładam nowy wątek poświęcony, jak w tytule, Aniołkowym Mamom... Wątek do wypłakania się, wyżalenia, podzielenia smutkami ale też radościami, które w końcu przychodzą... Zapraszamy ![]() Link do II części wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=531194 Po wielu różnych perypetiach kilka z nas po raz kolejny ma fasolkę w brzuchu, część stara się o nią a reszta dzielnie kibicuje. Mamy aniołkowe zafasolkowane: nita6 - Ania - 29lat - tp.26.X.2011 ( aniołek 12.01.2011) natalia_23 - Natalia - 24 lata - tp. 18.11.2011 (aniołek 05.01.2011) Sofciaa - 22 lata - tp 05.01.2012 (aniołek 25.02.2011) Inutil - Asia - 25lat - tp 09.01.2012 ( aniołek 10.01.2011) Bacharybnik Basia- 29lat - tp 14.01.2012 (aniołki 7.11.2010 i 10.02.2011) Mamy aniołkowe starające się: Agatkaa1 - Agata -25lat (aniołek 26.01.2011) Ania ania 23 - Ania - 25lat (aniołki15.12.2009, 26.01.2011) Lucy - Lucyna - 25lat (aniołek) 26.12.2010 Aaaggusia - Aga 25lat (aniołki 02.01.2011 ) Daria16071989- Daria - 22lata (aniołek 27.02.2011) akeneki - Agnieszka - 26 lat (aniołki 07.03.2011) - starania od czerwca Mamy aniołkowe kibicujące: Shehzadi -Ania - 27lat (aniołek2.05.2011) vvitaminka - - 22 lata (aniołek 05.10.2010) Kasiorek 211- Kasia - 26lat (aniołek 12.02.2011) - starania od września Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-05-21 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - Aniołkowe Mamy
dołączam i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Muszę się położyć bo ledwo siedzę, skręca mnie, boli... ehhh nie wiem czy coś zjadłam, czy od czego to jest... ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
nie wiem co mam Ci polecić na taki ból żołądka :/
Połóż się, może samo przejdzie? Pij dużo wody... Brak słońca mnie wykończy... za oknem znowu śnieg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Przemek pojechał po obiad dla siebie - bo ja nic nie przełknę... i do apteki co coś... może jakieś krople. Ja nigdy nie używałam nic, poza tym nie bolał mnie nigdy tak żołądek... teść mówił że wygazowana coca-cola - tak mu lekarz zalecał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja też dołączam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
heja heja ;-) jestem i ja z pracy i z telefonu hihi
kurde martwie sie o neske bo wczoraj miala niezaciekawy nastroj:-\ moze to juz? dziewczyny wydaje mi sie ze dostaje @ moje plamienie przemienilo sie z mocno brazowego w bardziej zywe i ze sluzem :-\ i pobolewa mnie normalnie brzuch jak na @ :-\ chyba ze ja mam wlasnie teraz dni plondne stad tyle sluzu :-\ a krew bo normalnie plamie :-\ z tego co pamietam to lekarz gin powiedzial ze normalnie dni plodne powinnam miec przed @ a ten lekarz tutaj ze plamienia moga sie przerodzic w normalny okres :-\ jezu czemu to wszystko takie skaplikowane :-\ |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Trochę mi lepiej, ale nadal skręca... Chyba będzie dzień na biszkoptach :/ a to chyba przez wczorajszą pizze babciną... TŻ wczoraj miał sensacje. Zaraz jedziemy do dziadków na kawę znowu ;/
A wczoraj u babci TŻ nikt nawet słowem nie wspomniał, nie zapytał jak się czuję czy coś... Było mi dziwnie, bo widziałam współczujący wzrok (a było sporo ludzi) a nik ani słowem - ale to jest taka rodzina, która jak coś się dzieje to zamiata pod dywan. A TŻ na głos z grubej rury wywalił przy babci - przy życzeniach - prawnuki będę trochę później... i potem powiedział jej, co i jak było - nawet nie chciała słuchać. Dobrze, że on chociaż potrafi o tym co się stało mówić. Ja też myślę, że Neska przechodzi teraz ten najgorszy czas... ![]() Kasia - ja myślę, że to chyba za wcześnie na @, może tak jak mówisz, masz jeszcze plamienia no i może owulację. ehh, ja nie wiem, aż się boję tej pierwszej @, bo zawsze miałam delikatne, krótkie, a podobno to się zmienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Hej!
i ja sie dołączam, powiem Wam że dól mnie łapie cos powoli ![]() ![]() a jak pomyśle że w poniedziałek miałabym juz 12 tydz to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poszłabym na spacer ale u nas pada deszcz :/ może dlatego mam taki humor do dupy! a powiedzcie czy jest jakie ale co do alkoholu po # bo mi nikt nic nie mówił, mwili o sex kąpielach i dźwiganiu ze zabronione na miesiąc... A chce dziś sie napić....
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi też dwa tygodnie mijają jutro/poniedziałek... I dziś bym zaczęła 12 tydzień... ![]() Ja nic nie wiem o alkoholu, wypiłam czasem kieliszek wina... ale to pewnie nic nie szkodzi. A jeśli chodzi o więcej, to nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Ja też się przeniosłam na ten wątek
![]() ![]() Ja miałam wątpliwości co do picia kawy ![]() ![]() ![]() Weszłam dziś na wątek Kiedy powiedzieć o ciąży... poczytałam o dziewczynach, które radosną nowinę ogłaszają zaraz po teście (sama też tak zrobiłam) i zrobiło mi się smutno, bo my też byliśmy jakoś dziwnie przekonani, że poronienie nas nie dotyczy, że nie ma sensu zakładać najgorszego.... a jednak...... ![]()
#12 | |
Zakorzenienie
|
A ja mam dziś taki apetyt dziwny, że szok! przed chwilą zjadłam żurek śląski,a teraz zagryzłam go prince polo
![]() Liola, też byłam na tyn wątku i też ostrzegałam przed informowaniem o ciąży zaraz po teście. Ale chyba każda musi się sparzyć na własnej skórze, by zrozumieć... A propos seksu.... poważnie nie można przez miesiąc?!!!! ![]() Neska chyba faktycznie się teraz męczy ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak znam babcię-plotkarę, to już pewnie wymyśliła historię, że będąc na nartach w przerwie świątecznej przewróciłam się kilka razy i dlatego doszło do poronienia. Sądzę zresztą, że większość ludzi jest nieświadomych statystyk wczesnych poronień i niestety przyczyny poronienia będą się doszukiwać we mnie ![]() Wcześniej na pewno plotkowali, że jesteśmy bezpłodni, bo 2,5 roku po ślubie i nie mieć dziecka?? Olać ich ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() jak mija sobotnie popołudnie? Bo ja zaraz robię kawę, żeby się troszkę "odmulić" ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Inutil, wspominałaś coś o robieniu korali? Może się pochwalisz jakimś dziełem? jakie robisz? filcowe? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
a ja Wam powie ze wcale nie zaluje ze o ciazy wiedzialo tak duzo osob przynajmnoej mam teraz w nich wsparcie i nie musze sie tylumaczyc z niechci wizyty u znajomych dalszych czy ze zlego humoru :-\ nastepnym razem tez powiem tylko mniejszej czesci i szefowej ;-) juz gdzies to pisalam ze nie umiala bym tego przechodzic sama ja jestem gadula i bardzo mi pomaga jak sie wygadam o tym ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
A ja dziś pije
![]() Wasze zdrowie ![]() ![]()
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Mam doła i piję
![]() Okazja hmmm bez okazyjnie :O
#20 |
Wtajemniczenie
|
i ja jestem
mialam mega dola, ale pojechalam do prz\yjaciolki ktorej ie widzisalm 2 tygodnie i usmialysmy sie, bo ona dostala "nowe" meble wiec ja w spadku od niej dostaje czesc jej, ktore mi sie zawsze podobaly, znaczy przemeblowuje mieszkanko, co ubostwiam robic
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja nie mam dziś nastroju na picie, mimo, że mój mężulek zaopatrzył nas w mega pakę chipsów i piwo na wieczór ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Ja też uwielbiam ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Natalia,z jakiego miasta jesteś? Bo intryguje mnie ten skrót.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi teraz z upływem większej ilości czasu nagle mówią: "nie wiedziałam co powiedzieć" "sorry że nie zadzwoniłam, ale zamurowało mnie" "nie odzywałam się, bo nic by cię i tak nie pocieszyło" Wszystko racja. Czy któraś oprócz mnie aktualnie stara się o maleństwo?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie się nie staramy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczepiłam siostrę oddziałową i pytam "czy ktoś mi coś powie, co mogę, a czego nie" i wtedy łaskawie rzuciła kilka zdań w przelocie nt. tamponów, sexu, basenu,dźwigania i minę miała zdziwioną, o co ja właściwie pytam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wódka Gorzka Żołądkowa Miętowa ![]() Juz 6 kieliszków za mną ![]() ![]() ![]() ![]() KOŁOBRZEG moja miejscowość :P
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Tez bym się najchętniej za***.................... ale nie postaram się tego nie robić, chociaż właśnie za chwile wychodzę do pubu ze znajomymi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dobra, to ja otwieram piwo
![]() co prawda "tylko" karmi, ale innego nie lubię ![]() Miłego wieczoru dziewczęta! ![]() A inutil u dziadków na kawie pewnie jeszcze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Też mam dziś doła, dziś by mi się zaczął kolejny tydzień. Moja siostra przyjechała, która jest w ciąży w 5 miesiącu i chce mi się po prostu ryczeć. Dziś na studiach znów się dowiedziałam, że kolejna dziewczyna sobie wpadła
![]() natalia21 z tego co pamiętam miałyśmy w ten sam dzień zabieg, mi niestety łaskawie całe 3 dni mojego pobytu w szpitalu nikt nie powiedział co mogę czego nie bo nie było czasu dla mnie ![]() ![]() Neska trzymaj się, jestem z Tobą. Jak czytałam twoją historie to żałuje że zgodziłam się na zabieg też bym czekała, ale po 3 dniach siedzenia w szpitalu już nie miałam siły. Jak się nastawiłam już na zabieg bo tak mi powiedział ordynator, to na 15 min przed zabiegiem przyszli lekarze i pytali czy chce zabieg cz ide do domu i czekam na to że sama poronie ;/ i jakoś tak na samą myśl, że może nie dałabym rady sama się całkowicie oczyścić to wolałam już iść na zabieg. Trzymajcie się dziewczyny, miłego wieczoru życzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam od dziadków, mieliśmy się spotkać z naszym wspólnym przyjacielem na mieście, ale nie miałam siły. Chyba dzisiaj taki smutkowy i dołujący dzień jest dla większości... Zawiozłam Przemka i siedzę sobie w domu.
W ogóle u dziadków... masakra. Oczywiście wiedzieli o wszystkim...babcia do mnie dzwoniła w zeszłym tygodniu i pytała jak się czuje itp... normalnie. A dziś nic, aż dziadek sobie z TŻ kielicha wypił, język mu się rozplątał i wypalił (dziadek jest prostym człowiekiem i z reguły najpierw mówi a potem myśli): To co asia, dlaczego nie chciałaś żebyśmy zostali pradziadkami i poroniłaś...?? Z bananem na ustach... Ja w bek, TŻ zaczął coś do niego mówić, wstałam, poszłam się ubrać i wyszliśmy. Korale robię filcowe ![]() Co do picia, to tak sobie pomyślałam, że fajnie by było jak byśmy mieszkały blisko siebie i jak byśmy mogły się spotkać gdzieś, zjeść coś dobrego i wypić sobie winko razem, posmucić się i pogadać... Ja nie musiałam wybierać... zaczęłam krwawić i tak się dowiedziałam, że to początek końca. A rano, przy USG okazało się że nie oczyściłam się samoistnie i musiał być zabieg. fajnie ![]() katarzynka00 Chyba nieee, dużo z nas jeszcze świeże na tyle, że nie można się starać... ale ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-01-22 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.