|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
operacja plastyczna warg
robił ktoś we wrocławiu zmniejszenie warg sromowych??
![]() .... irytuje mnie juz przez kilka lat musze to uciachać ale 2,3 tysiaki wyda to dużo .. miał ktos za mniej i jest zadowolony? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-12-27 o 23:13 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: operacja plastyczna warg
Hej. Ja robilam ten zabieg, ale nie we Wroclawiu lecz w Szczecinie. Zabieg przeprowadzal doktor Sliwinski. Placilam 3500 ale sie oplacilo. Wszystko pieknie wykonane i opieka (ze wzgledu na to, ze nie jestem ze Szczecina, moglam zostac az 2 doby w klinice).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: operacja plastyczna warg
a jak funkcjonowałaś po zabiegu? bo ja nie wiem czy brac 2 dni urlopu do tego weekend 4 dni starczą by potem jezdzic samochodem i nie chodzic koślawo ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
![]()
....koslawo chodzilam dosyc dlugo, lecz chyba bardziej profilaktycznie (by cos nie zabolalo) niz z przymusu. W miejscach publicznych chodzilam normalnie...... Po usunieciu szewkow (mimo, ze sa rozpuszczalne trzeba je usunac) jest juz calkiem dobrze. 4 dni- to wystarczy by przestac poruszac sie jak pokraka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.