|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
dodatki do sukienki
Witajcie!
Kupiłam ostatnio sukienkę którą chciałabym założyć na komunię, jednak mam ogromny problem z dodatkami. Nie wiem jaką założyć bizuterię oraz buciki. Obecnie nie mam zdjęć Ale fason jest prawie identyczny do tej pokazanej na 1 zdjęciu, jedyna różnica to długość - moja jest dłuższa, lekko przed kolano. Kolor postarałam się pokazać na zdjęciu nr 2 :P taki soczysty morski, wpadający w zieleń,, w pasie czarny pas z kokardą sukienka jest matowa, bawełna albo len PS: jeżeli chodzi o butki to odpadają wysokie obcasy ze względów zdrowotnych...
14.02.2015 ![]() 03.06.2017 ![]() 18.08.2018 ![]() Edytowane przez ciemnowlosa Czas edycji: 2011-05-15 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dodatki do sukienki
Skoro sukienka ma czarną kokardę w pasie, nie ma co się zastanaiwać. Zwykłe czarne baletki (albo koturny - o wiele lepiej), czarna torebka i żakiet. Myślę, że będzie okej. Może niezbyt wymyślnie, ale to w końcu komunia... Poza tym takie dodatki będziesz mogła jeszcze wielokrotnie wykorzystać.
Oczywiście możesz pokombinować z kolorami, ale po co? Edytowane przez Kultura Czas edycji: 2011-05-15 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
dzięki
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hmm... Jak będzie ciepło to na pewno zdejmiesz żakiet czy co tam będziesz miała... Mi by tutaj pasowały zwykłe czarne koraliki (średnie, albo większe, ew. z jakąś satynową kokardka, wiesz sa takie zestawy) - może przesadzam z tym czarnym, ale to taki uniwersalny korol...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.