|
Notka |
|
Moja mama jest NAJ Maj to miesiąc miłości, budzącego się życia i miesiąc naszych kochanych mam. W związku z tym przygotowaliśmy dla Was razem z marką Rossmann kolejne zadanie konkursowe, w którym prosimy Was o wątki poświęcone Waszym Drogim Mamom. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mamo, mamo, mamo !Też postanowiłam zrobić niespodziankę mojej mamie.
![]() Nie ma co ukrywać, każda mama jest wyjątkowa, każda na inny sposób. Moja mama jest najwspanialszą mamą na świecie. Chciałabym Ci podziękować Mamo za to, że .. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję, że jesteś przy mnie wtedy, kiedy Cie potrzebuje! Mimo, że nie raz były krzyki i wojny, to wiem, że było to dla mojego dobra. Ty chciałaś dobrze, ja chciałam postawić na swoim, ale zawsze później przyznawałam Ci rację. Mimo, że zdażaja się fochy i zbędne dyskusje to i tak wiem, że Ona jest najważniejsza. Bo tylko Ty, rozumiesz mnie, jak nikt.. Jak byłam mała, zawsze w czasie burzy wchodziłam do łóżka Mamusi, albo uciekałam jej ;D miło czasem posłuchać tych starych historii.. Lubie z Nią chodzić na spacerki, na zaaakupy też < 3 Obie uwielbiamy naszego kotka, zazwyczaj wieczorem buszujemy z nim po domu ;D Lubimy razem gotować, a potem jeeść ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Paulaaax33 Czas edycji: 2011-05-22 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamo, mamo, mamo !
Też postanowiłam sie podzielić z wami zdjęciami z rodzinnego albumu ; )
A oto mamusia i ja, jakieś 15 lat temu ;*
Edytowane przez Paulaaax33 Czas edycji: 2011-05-31 o 16:06 |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.