|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
50+
Witam, nie ukrywam, że mam już swoje lata, wizażem zaraziła mnie moja córka - zawsze razem czytałyśmy wizaż. Postanowiłam założyć konto, tzn. ona mi pomogła, ale teraz wyjechała a ja nie chce do niej dzownić, że kiepsko mi idzie. Chciałabym sobie tutaj z Wami mile spędzić czas. Domyślam się, że będę tu chyba sama a mimo to mnie zaakceptujecie. prawda?
![]() Chciałabym porozmawiać o rodzinie, kosmetykach i przepisach kulinarnych. Słabo się tutaj orientuję a dodatkowo mam internet bezprzewodowy i strona bardzo wolno mi się otwiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 50+
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem duzo młodsza ale chętnie podziele się pomysłami kulinarnymi ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() na pewno się tu zaklimatyzujesz. Można tu poznać naprawdę wspaniałych ludzi
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten świat mały ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 ![]() ![]() Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. ![]() 13.09.2013 <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wiek nie gra roli!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.