![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kobieta o marudzeniu kobiet na facetów [+18 wulgarne]
Ostatnio natknąłem się na taki oto tekst. Co o tym myślicie drogie panie ?
![]() http://img713.imageshack.us/i/19299168.jpg/ Edytowane przez bosky_Roman Czas edycji: 2011-05-04 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kobieta o marudzeniu kobiet na facetów [+18 wulgarne]
niestety nie będę psuła sobie oczu czytaniem tak małych literek a przy powiększeniu mi się rozmywa tekst.
Ale cokolwiek tam napisano, zgadzam się, faceci to straszne marudy ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Doszłam do "połowy" tego czegoś - nie ma czego komentować, ten tekst i osoba, która ją napisała jest tak denny, beznadziejnie głupi i w ogóle, że szkoda klawiatury.......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ok przeczytałam... cóż ta "pani", która to napisała jest poniżej jakiegokolwiek poziomu .
przesłanie tego hmmm tekstu jest generalnie dobre ale to jak on jest napisany , nie będę komentować bo dostanę bana ![]()
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Cholera, weszłam w tego linka i mi jakieś dziwne strony pootwierało, musiałam zamknąć przeglądarkę, bo nie dało się tego wyłączyć, WTF ????
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
przeczytałam kawałek zasady najważniejszej... Boże widzisz i nie grzmisz... Czy już nie da się napisać tekstu bez wrzucania co chwile "ku.wa, ja pie.dole, z✂✂✂.ane..."?
Przesłanie może i dobre, gdyby nie było napisane przez osobę, której wydaje się, że jak "TROCHĘ" poprzeklina to będzie super fajna...
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kobieta miejscami ma rację. Ale całość tego tekstu nie wywarła na mnie pozytywnego wrażenia. I to nawet nie chodzi o jego sposób przesłania, tylko o pewne poglądy. Tekst: Kobieta pilnuje porządku w domu, który jej mąż utrzymuje - rozłożył mnie na łopatki. Do diabła! Przecież ja też pracuję i wcale nie lżej od mojego TŻ. Więc czemu mam na siebie brać wszystkie obowiązki domowe? Bo wychowywano mnie na gospodynie domową?
Generalnie przyczepiłabym się jeszcze do kilku fragmentów, ale... No właśnie. Szkoda słów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam tekst.I napisze jedno-żałosne
![]() Jakiś frustrat to chyba pisał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Hmm... Założenie samo w sobie, żeby kobieta nie robiła się na pępka świata, nie myślała, że cały świat kręci się wokół niej i nie wymagała nie wiadomo czego od swojego faceta samo w sobie jest dobre - tyle, że to działa w 2 strony. ;]
Co do tego tekstu.. Ehh wygląda na marną prowokację i tyle. Koleżanki wyżej przytoczyły kilka cytatów - wydaje mi się, że komentarz jest zbędny.. Jeśli ktoś na prawdę ma przeświadczenie, że kobieta jest po to, aby gotować, prać, sprzątać, rodzić dzieci, zmywać podłogi etc, to pozostaje mi tylko łączyć się w bólu z innymi odnośnie jego głupoty. I taki ktoś chyba urodził się kilka stuleci za późno..
POMÓŻMY KUBUSIOWI - ŻYWCEM PODPALONEMU PIESKOWI!!!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=499870 http://allegro.pl/spalony-pies-kuba-i1434981838.html ![]() ![]() NAKARM ZWIERZĄTKA PRZEZ INTERNET - ZA DARMO!! KLIKNIJ: http://www.pustamiska.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Po pierwsze nie wiem czy to cos co to napisalo mozna w ogole nazwac kobieta. Po drugie uwazam ze to pisal facet
![]() ![]()
![]() |
#14 |
stary jednooki dachowiec
|
Przeczytałam. Jest żałosny.
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ha, myślałam o tym dzisiaj, wchodzę na Wizaż, a tu taki wątek
![]() Skrajność. Nic ciekawego zresztą, a ostatnie zdanie rozwala ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pochwalam robienia z kobiety kury domowej, no ale udawanie księżniczki, której przy każdej drobnej czynności korona z główki by spadła no to uważam, za chore ![]() Poza tym tam było więcej punktów niż ten 1 który zacytowałaś ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Oj, bekanie? I co jeszcze, gazy? Zostawianie skarpet na dywanie, butelek po piwie na stole? Co on jest krol na wlosciach, ze mam klape opuszczac?
Ja wiem, ze sa kobiety-jedze, ok, ale z zupelnie innych przyczyn. Ja bym tu raczej podala terroryzowanie domu i mowienie z bezczelnym usmiechem, ze to dlatego ze zbliza sie okres i nic na to nikt nie poradzi, przez pare dni bedzie w domu pieklo a za miesiac bedzie to samo. Albo dzialanie na zasadzie- jak go odrzuce to przybiegnie do mnie na kolanach. To nie jest tak, ze jest 21szy wiek i nagle kobietom ktos bedzie pozwalal bekac, nie sprzatac, przeklinac, zle wygladac bez patrzenia na nie krzywo i obrabiania tylka po wszystkich znajomych. Wiec czemu niby oni by mieli miec taki przywilej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
tekst jak tekst, ale ja tam mam dzikie nieodparte wrażenie, że to facet napisał.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
też mi się wydaje,że to pisał facet...
Temat "interesujący"...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie facet pisał. frustrat to tego.
Mam to szczescie ze jak czytam takiego typu teksty to czuje sie jakbym byla gdzies obok, ze mnie to nie dotyczy. Coz, moj tz sika na siedząco ![]() Dodam, ze mial tak zanim sie poznalismy wiec ja nie mam z tym nic wspolnego :evil:
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
temat jak temat, wulgaryzmy nie robią na mnie szczególnego wrażenia (chociaż estetyka użytego języka kompletnie do mnie przemawia), a jesli chodzi o zawartość merytoryczną, to mam wrażenie, że autor skupia się na zagadnieniach takich jak:
1) niech kobieta się wreszcie dowie, co to jest ''spalony'', 2) klapa na sedesie, w górę czy w dół, 3) bekanie, kto normalny czepia się bekania, skoro nawet niemowlęta bekają radośnie. [ciekawy przykład, niemowlak potrafi oprócz beknięcia ulać jedzonko, jakie to doprawdy szczęście, że zwolennik bekania nie zwraca treści na talerz ;-)], 4) faceci lubią pograć w gry, gdzie udają, że wygrywają wojnę z zombie, panie lubią simsy i coś z gatunku: 'gdzie wymyślono teatr', 5) cycki są od patrzenia, 6) kobieta niech nie oczekuje kwiatów bez okazji, bo 7) kobieta jest od pilnowania* porządku w domu, facet od jego, domu, utrzymania, 8) naucz się mówić jaki masz problem albo spadaj, i nie denerwuj pana szklącymi oczkami czy innym badziewiem, 9) nie pytaj się faceta, czy ładnie wyglądasz, idź zapytaj jakiegoś ''pedała''**, skoro musisz, a dla swojego mena to najlepiej się rozbierz, 10) jak chcesz od faceta figli w łóżku dłuższych niż kwadrans lub 2 to licz się z tym, że mu oręże ;-) oklapnie, 11) to nie wina faceta, że woli obejrzeć mecz niż z tobą pogadać, 12) idealny facet to 3 zalety, ale może być milion wad, 13) jak ci się nie podoba, że facet zarabia pieniądze to szoruj do lepszej lub w ogóle roboty (co nieco kłóciłoby się wg mnie z pkt. 7). Bardzo interesujące. I jestem wprost przekonana, że tekst popelniła kobieta, zapewne między sprzątaniem starych butelek po piwie a przyniesieniem nowych. ![]() *Osobiście za pilnowanie porządku w domu uważam przede wszystkim rozdzielanie funkcji, czytaj: delegowanie faceta do szmaty i mopa. :P :-D ** Za przeproszeniem. Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2011-05-04 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
tutaj odpowiedź 'faceta', na powyższy tekst
![]() http://www.wikary.pl/?2838
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie napisał to facet. Ostatnie zdanie jest niewiarygodnie bezczelne.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Bardzo podoba mi się odpowiedz osobnika płci męskiej
![]() aż się nie spodziewałam czegoś takiego przeczytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Brawa na mężczyzny
![]() Takich facetów lubie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam tylko kawałek. Może i tekst byłby interesujący, gdyby napisany był w mniej wulgarnym tonie.
Jak dla mnie, pisanie w takim stylu to żenada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam
moje zdanie jest takie, że żaden Facet nie szanował by swojej kobiety jeśli byłaby taka jak kobieta przedstawiana w tym tekście. Kura domowa, bez własnego zdania, która nie ma prawa pisnąć słowa jeśli jej coś nie pasuje, znosić chamstwo i prostactwo, rozumiem , że kobieta również ma prawo bekać bo "bekanie, kto normalny czepia się bekania, skoro nawet niemowlęta bekają radośnie" Tekst wulgarny, przerysowany i na pewno mijający się z prawdą ![]() Tak nie ma mężczyzny bez wad bo i kobiety je posiadają. Ale jest KULTURA , którą powinien się wykazać każdy, niezależnie od płci ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Na szczęście normalne kobiety nie muszą z takimi mężczyznami/"kobietami" przebywać, a co dopiero tworzyć związek. Zostawmy ich sobie
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
hahaha, ależ się uśmiałam, no ma kobieta poczucie humoru
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.