|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Ładny brąz
Mam rozjaśnione włosy, chciałabym położyc na to szampon( bo o farbie nawet nie chce słyszeć) o kolorze brązu, ale jakiegoś ładnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ładny brąz
voila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ale śliczny
![]() No chyba zwariuje, musze mieć taki kolorek. Co to jest??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej!
kiedyś użyłam szamponetki Palette, o kolorze czekolady, baaardzo ładny, naprawdę, kolor intensywny, niestety, tylko szmponetka, zmył się po kilku praniach ![]() Wiem, palette ma podobno najgorszej jakości farby, ale ta czekoladka była powalająca!a i szamonów koloryzujących zdaje się,że niestety nie mają w tym kolorze ![]() ale może gdzieś się jeszcze znajdize czekoladowy? polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a czy ktos uzywal orientalnej czekolady z Safiry Welli ????? kusi mnei ten kolor ale czytalam ze wychodzi rudy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
http://polki.wp.pl/kat,1682,wid,6616...?P%5Bpage%5D=2 tu mozna poczytac o brazach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
a moze mi tez doradzicie jakis fajny kolorek
![]() ![]() Edytowane przez kaskol Czas edycji: 2006-12-29 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
witaj wiesz wszystko fajnie ze chcesz miec brazik na glowie ale skoro masz wloski rozjasniane i decydujesz sie na szampon to pamietaj ze moze sie on zmyc po 1 myciu skoro farby potrafia z rozjasnionych wlosow zmywac sie po kilku myciach na twoim miejscu siegnelabym po farbe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tylko u mnie farby brązowe wychodzą pod czarny, dlatego tez rozjaśniłam włosy by pozbyć się czarnego. Spróbuję szamponem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Ja mam ten sam problem. Farbuję brązem a wychodzi mi prawie czarny kolor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Ładnie wychodzi kasztanowy brąz Venity, poza tym jest baardzo wydajny- balsam nakłada się prosto z tubki i jeśli nie zużyje się całej na raz, nie trzeba wyrzucać. A jest tego 75 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
mialam kasztanowy braz z garniera to wyszedl czarny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie jestem po farbowaniu tzn kilka dni temu Ok dwa miesiace temu mialam Palety farbe bodajze sredni braz czy ciemny wyszedl prawie czarny a sama farba byla beznadziejna :p teraz zafarbowalam Schwarzkopfem Brilliance (nie wiem czy dobrze napisalam nazwe ):P ciemnym brazem i jest niesamowity rewelacja polecam te farby . Po farbowaniu naklada sie specjalna odzywke
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
Skad ja to znam, farbowalam farba Safira drzewo hebanowe, mial byc fajny ciemny braz a wyszedl prawie czarny i najgorsze ze nie wiem jak teraz wrocic do poprzedniego cieplego brazu?
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
a poprzednio czym farbowalas ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
wczesniej robialam tez safirą ale troche jasniejszy odcien, czekolada albo drzewo sandalowe juz nie pamietam,byl niezly ale skusilam sie na ciemniejszy i teraz zaluje
![]()
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
ja slyszalam, ze orientalna czekolada wychodzi ruda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
to prawda czekolada ma troche rudawy odcien ale pozniej robialm drzewo sandalowe i juz wlosy nie byly takie rude i kolor mi sie podobal, chce go znowu a tu myje i myje i wciaz czarne...
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o ładny brąz to polecam L'oreala Excellence odcień jasny brąz złocisty. Ja również zawsze miałam problem ze znalezieniem tego odpowiedniego brązu. L'oreal jest świetny, nie niszczy włosów, mam piękne lśniące włosy i cudownie brązowe. Kolor nie płowieje, a miałam już przykre doświadczenie z Safirą i Garnierem. Polecam, będziecie zdowolone!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
ja polecam casting loreala :
kasztan- to sredni ciepły brąz brąz- ciemniejszy i w bardziej chłodnycm odcieniu łatwo sie nakłada , ładnie wypłukuje , dodają do niego super odzywke ![]()
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Szkoda ,że o trwałych farbach nie chcesz słyszeć bo serdecznie polecam Garniera "brąz" lub "ciemny brąz" kolorki są super a włosy masz takie lśniące .Jedyną wadą tych farb jest ich zapach ,ale po 2 myciach już go nie czuć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
![]()
dziewczyny a czy któras z Was farbowała włosy szamponem Wellatonem Welli kolor orzech laskowy? chciałam uzyskać kolor lekkiego brązu, ale na opakowaniu to nie wygląda na brąz. Teraz na głowie mam swój naturalny mysi kolor, a na końcówkach resztki balejażu. I jaki kolor wyjdzie, pomóżcie,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
KUpilam szamponetki z Palette kolor czekolada, na opakowaniu jest jasna- zobaczymy co mi dziś wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
ja farbowałam własnie czekolada kiedyś i wyszedł mi okropnie rudy
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.