|
|||||||
| Notka |
|
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Internetowe adopcje
O co właściwie pytasz? Mogę Ci podać 695 imion samych psów które można zaadoptować wirtualnie. Po co to wymieniać?
Pytasz co ja o tym sądzę. Cóż... Nie bardzo wierzę w to, że wybierając danego psa ze schroniska wszystko, co w niego zainwestuje do niego trafi. To co przekażę po prostu zasili schronisko, a na co to wydadzą to już wielka niewiadoma. Ja bym się nie zdecydowała na taką adopcję. poza tym jest już taki temat, i to podwieszony
moja wymiananowy wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23793336 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=486721 Edytowane przez Ninlil Czas edycji: 2011-03-07 o 19:01 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja adoptowałam wirtualnie dwa psy z Fundacji Malamutów. Ich finanse są całkowicie jawne. Zasada jest prosta jeżeli wirtualni (może być ich więcej i tak nawet lepiej) uzbierają na hotelik to piesek zabierany jest ze schronika na hotelik. Raczej jest nierealne samemu opłacać co miesiąc hotelik na psa, to koszt 400PLN.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
To będzie mój pierwszy post na tym forum i mam nadzieje że nie ostatni. Piszę tutaj bo wiem jak dużym zainteresowaniem cieszy się Wizaż. Otuż poszukuje wraz ze znajomymi właściciela dla bezdomnego pieska. http://allegro.pl/show_item.php?item=1601670653 Rekrut (bo tak sie wabi) jest bardzo spokojny i uroczym pieskiem, został zaszczepiony, odrobaczony jest stale pod opieką lekarza i ma założoną książeczkę zdrowia. Ma około roku. Najprawdopodobniej ktoś wziął go ze schroniska, a potem się go po prostu pozbył. ![]() Jak na razie opiekują się nim studenci medycyny mieszkający w jednym z łódzkich akademików. Jeśli więc znacie osobę z Łodzi bądź okolic, która chciałaby przygarnąć bezdomnego zwierzaka, a może same myślicie o zaadaptowaniu pieska to naprawdę gorąco zachęcam. Rekrut potrzebuje właściciela (i miłości ).Na razie ma się nim kto opiekować, ale co kiedy wszyscy wyjadą na wakacje..... Jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę kontaktować się przez maila na allegro a na pewno udzielę więcej informacji bądź prześlę więcej zdjęć. Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
załuż mu wydarzenie na facebooku lub na dogomani (jeśli tego nie zrobiłaś jeszcze), napewno będzie łatwiej szukać pomocy no i znaleźć mu nowy dom oczywiście, zapytaj najbliższy TOZ, może pomoże
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

L
A
T
O