|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() jak najszybciej ! Zabierzcie to ode mnie :DZależy mi żeby jak najszybciej pozbyć się tych kosmetyków,ponieważ nie korzystam z nich a tylko zajmują mi miejsce,którego mi potrzeba coraz więcej ![]() Wolałabym wymienić wszystko naraz,chociaż wiem,że to niemożliwe ![]() ![]() 1.Nivea, Mgiełka stylizująca ✂✂✂✂✂✂✂ ! (zużycie: ok 1/3) 2.Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała (zużycie: ok 1/4) 3.Avon Skin So Soft, Krem do rąk (zużycie: 1/2) 4.Avon Care, Krem do rąk z gliceryną i wit. E (zużycie ok 1/2) 5.Be Beauty, Sól do kąpieli Miód i Mleko (zużycie: ok 1/3) 6.Avon Solutions, Krem na dzień i na noc "Źródło Energii" ( zużycie: 1/2 i 1/3) 7.Ziaja, Odsypka maski z zieloną glinką 8.Be Beauty, Kremowy żel do stóp (antyprespirant) (zużycie: ok 1/3) 9.Avon, Advance Techniques, Nabłyszczająca odżywka do włosów (zużycie: ok 1/3) 10.Eva Naturia, Maseczka + peeling 11.Perfecta, Maseczka Słodkie migdały 12. Avon, Planet spa Maseczka z oliwkami 13.Avon,Puder prasowany Light (bez gąbeczki) 14.Eveline, Brązer (Bronzer ![]() ![]() OZDOBY DO PAZNOKCI -20 pasków do french manicure - 5 kolorów gwiazdek (złote,zielone,czerwone,ż ółte,niebieskie) odsypka do struny - niebieskie kwiatki - bulion srebrno-zielono-granatowy w woreczku strnowym - Mix ozdób w woreczku strunowym ZAPRASZAM ![]()
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2011-06-30 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: jak najszybciej ! Zabierzcie to ode mnie :D
coś u mnie za:
Avon Naturals, Malinowa Mgiełka do ciała (zostało 3/4) Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa) Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) Avon Clearskin, Głęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinkami 125 ml ( zostało ok. połowy) Avon Planet Spa, Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą 75 ml ( zużyte mniej niż 1/5) Gosh Lotion do ciała, Zostało ok 50 ml ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- tego lakieru Space queen już nie ma. Reszta jest i chętnie oddam.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za :
Avon Planet Spa, Rewitalizujący balsam do ciała "Rewitalizujące jagody Goji" 150 ml (zuzyte ok 1/3) Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa)
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) Avon Clearskin, Głęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinkami 125 ml ( zostało ok. połowy) Avon Planet Spa, Kremowy peeling do twarzy z białą herbatą 75 ml ( zużyte mniej niż 1/5) Ziaja Nagietkowe mleczko do demakijażu (została 1/3) Avon Planet Spa, Nawilżający żel pod prysznic "Himalajskie jagody Goji" 150 ml (zużyte ok 1/3) Avon Care, Krem do rąk i paznokci z gliceryną 125 ml (Zużyte ok 1/5) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa)
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
mówisz o tym małym niebieskim OPI? A co mogłabyś za to oddać.
![]() |
#9 |
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz cos u mnie za
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Naturals, Malinowa Mgiełka do ciała (zostało 3/4)
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
najchętniej bym wzięła:
Avon Naturals, Malinowa Mgiełka do ciała (zostało 3/4) Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa) Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) Avon Clearskin, Głęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinkami 125 ml ( zostało ok. połowy)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
to jak... wymieniamy się?
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Avon Naturals, Malinowy żel pod prysznic - 200ml (zostało ponad połowa)
Avon Naturals, Malinowy balsam do ciała - 200ml (prawie cały) Avon Naturals, Kokosowy mus do mycia ciała 400ml (zużyta 1/5) Natural emotion, Balsam do ciała z witaminą E, Blackberry została jakaś 1/4 z 500ml Avon Planet Spa, Nawilżający żel pod prysznic "Himalajskie jagody Goji" 150 ml (zużyte ok 1/3) Avon Care, Krem do rąk i paznokci z gliceryną 125 ml (Zużyte ok 1/5) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
może coś za
Avon Foot Works, Kojąca kąpiel do stóp "Granat i Czekolada" 100 ml ( zużyta ok 1/2) Be Beauty, Odżywiająca sól do kąpieli Miód i Mleko - 600g (zostało 2/3) ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.