|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Odchudzanie bezterminowe :)
Witam wszystkie osoby które chcą osiągnąć wymarzoną sylwetkę
![]() Wątek ten założyłam ponieważ wiem, iż rozmowy z innymi pomagają utrzymać motywację na odpowiednim poziomie a dzięki temu łatwiej osiągnąć cel ![]() Kolejny raz? A no właśnie ![]() Miło byłoby zrzucić ok 5-8kg, choć z każdego kg mniej będę się cieszyć ![]() Jako, że od miesiąca przebywam za granicą nie jestem w stanie trzymać żadnej diety (oprócz MŻ). Wiem, że może mi to utrudnić działanie no ale tego nie jestem w stanie przeskoczyć (w kraju w którym przebywam niema chlebów inne niż tostowe, nabiału i w zasadzie praktycznie wszystkiego co jadłam będąc na diecie w PL)... Dlatego też zapisałam się na siłownie oraz basen. Planuje chodzić od poniedziałku do piątku minimum po 2 godziny dziennie. Mam nadzieje, że osób takich jak ja jest tu więcej ![]() Tak więc zapraszam wszystkie Wizażanki które chcą zrzucić zbędne kilogramy, wysmuklić sylwetkę, utrzymać wagę oraz w końcu poczuć się dobrze we własnej skórze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie bezterminowe :)
Cytat:
![]() Moja sytuacja jest natomiast inna, jakiś czas temu wrociłam z Niemczech, gdzie schudłam 3kg (no tak, tylko tyle, jednak to wystarczało by mnie pocieszyc ![]() Mam nadzieje, ze razem bedzie nam raźniej!:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam 15 lat 170 cm wzrostu i 73 kg :<<
masakra, nie wiem co z tym zrobić ![]() ![]() od dwóch dni jestem na diecie jeżdżę codziennie 10 km na rowerze, godzine na rowerku stacjonarnym ( 550 kcal) robie ćwiczenia przysiady i brzuszki a i oczywiscie biegam , narazie 1 km dziennie życzę ci żebyś schudła te upragnione kilogramy trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A jaki to kraj jest ? Jakaś tajemnica ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że cel mamy podobny ![]() A co do motywacji..kiedyś wielokrotnie zaczynałam i kończyło się po tygodniu (choć i niejednokrotnie nawet tydzień to nie trwało ![]() ![]() paula_1505 bardzo dobry plan, jak będziesz trwała w postanowieniu to na pewno uda Ci się osiągnąć cel! joanna_ba niedawno przeprowadziłam się do Chin. Niestety z posiłkami dietetycznymi jest tu dość kiepsko np. na śniadania jadają tutaj noodle. Produkty są praktycznie opisane tylko w krzaczkach co uniemożliwia znalezienie/rozpoznanie większości rzeczy. Oczywiście muszę też pomarzyć o informacji na etykiecie dotyczącej kaloryczności ![]() Dlatego stawiam na sport, choć wiem że wszystko co osiągnęłam przy wcześniejszym odchudzaniu zawdzięczam stosowanej diecie. Ktoś jeszcze dołączy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Kumpela była rok w Japonii , ten sam problem, w normalnym sklepie nic po angielsku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Sikorka0204 - Super, cieszę się, że jest ktoś kto rozpoczyna tego samego dnia co ja no i ma z tym już jakieś doświadczenia, bo ja niestety jestem początkująca.
![]() ![]() Mimo wszystko zazdroszcze wyjazdu do Chin. Zawsze chciałam tam być! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
ja dziś z rana zaliczyłam basen (45minut) i siłownie (30 minut rowerek i 30 minut orbitrek).
Niestety nie potrafię dobrze pływać tylko takim swoim stylem "mieszanym" próbuje (co by się utrzymać na wodzie ![]() joanna_ba szczerze mówiąc to nawet z mięsem mam problem (drobiowym)... ![]() kajaaa92 typowych Chin jeszcze nie widziałam bo odkąd przyjechałam nie ruszam się poza Szanghaj, ale jeśli chodzi o to miasto to rewelacja, strasznie mi się tu podoba ale właśnie jedzenie jest dużym problemem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Myślę, że jeśli będziesz regularnie pływać to na pewno, nabierzesz jakiejś wprawy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Od 1 lipca jestem
![]() ![]() U mnie temperatura w cieniu sięga 35 stopni, także na zewnątrz nie da się wytrzymać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Jak idzie odchudzanie?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
O jaki super wątek,bezterminowe odchudzanie to coś w sam raz dla mnie,fajnie by było jak by sie rozwinął.Jestem z wami
![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Witam Was Kobietki!
Dołączam się do Was! Ja od tygodnia spędzam wakacje nad morzem i postanowiłam, że to będzie doskonały czas na zgubienie pierwszych kilogramów i mam nadzieję zostawić tutaj nie monetę w morzu a swoje 2 a może 3 kg i z takim lżejszym bagażem wrócę do domu pełna sił na zgubienie kolejnych 10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę chyba zmienić nastawienie
![]() Niby chodzę na tą siłownie i basen ale jeszcze nie z takim zaangażowaniem jakbym chciała ![]() ![]() ![]() A wy jak tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Sikorka0204 Na pewno będzie dobrze, trzymam za Ciebie kciuki
![]() ![]() Ja póki co jestem z siebie zadowolona, dietki się trzymam, ogarniczyłam jedzenie - jem w mniejszych ilościach a częściej (5x dziennie, chyba ze wstane późno to 4 ![]() Zaraz zacszynam się pakowac, jutro smigam na woodstock ![]() ![]() ![]() ![]() Adelajda84 Witamy ![]() ![]() Udanego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Już mi się podoba
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mnie dopadł już mały kryzys. Byłam ostatnio na jodze i chyba nadwyrężyłam sobie ramię i potwornie boli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
hej mogę dołączyć? odchudzam się od początku wakacji a dzisiaj postanowiłam sobie II Cel bo dzisiaj udało mi się osiągnąć I (jak w opisie) zamierzam utrzymać diete nawet po wakacjach bo wątpie żeby udało mi się zejść do wymarzonej wagi w miesiąc. Mam nadzieje na miłą współpracę i wzajemne wsparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;35611240]hej mogę dołączyć? odchudzam się od początku wakacji a dzisiaj postanowiłam sobie II Cel bo dzisiaj udało mi się osiągnąć I (jak w opisie) zamierzam utrzymać diete nawet po wakacjach bo wątpie żeby udało mi się zejść do wymarzonej wagi w miesiąc. Mam nadzieje na miłą współpracę i wzajemne wsparcie
![]() Hej, jasne! Zapraszamy ![]() Niestety nawet po skończonej diecie trzeba się pilnować bo inaczej przybywa kilka kg z powrotem tak jak mi. Ile bym dała, żeby się pochwalić spadkiem 5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.