|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Dekoracje domu Pani Młodej i Młodego
Witam Wizażanki, macie może pomysły na dekoracje domu Młodej i Młodego? prosze o jakies fotki?
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dekoracje domu Pani Młodej i Młodego
Jest dużo możliwości dekoracji, w zależności, jak wygląda dom i ogród. Z reguły korzysta się z balonów, organzy, sztucznych kwiatów/stroików, wstążek i tiulów. Na ogrodzenie można dać balony lub organzę czy innym materiał w półkola, można też zawiązać kokardki. Często też robią pergole z balonów. Jak są jakieś filary to można do nich dać coś zielonego (bukszpan) i przewiązać organzą, ewentualnie dołożyć jakiś kwiat. Jest naprawdę dużo możliwości i ciężko coś poradzić, jak się nie wie, jak otoczenie wygląda. Kilka zdjęć:
http://www.google.pl/imgres?q=dekora...9,r:4,s:0,i:80 http://www.google.pl/imgres?q=dekora...15&tx=72&ty=80 http://slubnecentrum.pl.tl/Dekoracja-domu-weselnego.htm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jeżeli jest możliwość to proponuję dekorować dom w piątek wieczorem (jeśli ślub w sobotę), natomiast jeśli jest ktoś to może to zrobić za Ciebie to w sobotę rano (ja tak dekorowałam bratu, a jego nic nie interesowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
bardzo ciekawy wątek jak coś znajde wrzuce
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Wszelkie dekoracje domów i klatek schodowych mi się niepodobały, aż do momentu jak zobaczyłam co sąsiadce wyczarowała osiedlowa kwiaciarnia.
Żadnych tablic (juz pomijajac fakt, że nie chcialabym miec gosci weselnych w domu przed slubem). Na drzwiach mieszkania zawieszone serce z białych piórek. Na poręczach biała organza lub tiul, niby niedbale opleciona, niby niedbale zawiązana kokadra. Na "zakręcie" do tego tiulu doczepione serce z gałzek. Na parapecie na pietrze "rzucony" tiul, ułozone serca. A nad drzwiami do klatki powieszone dwa serca z bialych piórek. Skromnie, z klasą ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.