|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINU Paleta Guerlain Volga Princess Jesień 2009
Wymienię Paletę do makijażu Guerlain Volga Princess Jesień 2009.
Stan: Używana Opis: Paleta kupiona na własny użytek. W komplecie pędzelek do błyszczyków i pacynka do cieni. Zużycie cienie jest minimalne, błyszczyków nieco większe (zwłaszcza jasnoróżowego). Wszystko dobrze widoczne na zdjęciu. Opakowanie palety nosi znaki używania (jest delikatnie porysowane od spodu (normalna rzecz w sumie). Co chce z zamian: coś o zbliżonej wartości z poniższej listy: + produkty Balm Balm (z wyjątkim toniku) + średnio i wysokopołkowe kremy pod oczy z SPF !! + emulsje i kremy do twarzy z SPF min. 15 oraz retinolem lub peptydami + Bobbi Brown: korektor Porcelaine, eyliner w żelu + Buff'd: podkłady w formule Orginal (najjaśniejsze kolory) + olejki do masażu ciała (będę wybiórcza) + tusze do rzęs (tylko czarne i nowe) + róże w kremie (wyższa półka), + żele pod prysznic Balance Me, Weleda, Body Shop + lawenda w prawie każdej postaci + linie Eris do ciała SPA + inne: Weleda, Dr Hauschka, Liz Earle, This Works, Bio Leaves, kwas migdałowy, hydrolat różany, olejki do ciała. Nie jestem zainteresowana: Oriflame, Avon, Yves Rocher. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Paleta Guerlain Volga Princess Jesień 2009
coś u mnie?
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
zobacz do mnie
![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
luskap: Niestety nic
Misiek42: Mam ochotę na: Clarena Fruit Silica Body Peeling 200 ml (z wymianki, użyty kilka razy) The Body Shop Passion Fruit Shower Gel 250 ml NOWY Benefit She Laq utrwalacz makijażu 15 ml + 3 pędzelki i szczoteczka do rzęs raz użyty Edytowane przez a4fe74769c46a8b3f27462c06deeaa5a0ba50375_612d631274ff7 Czas edycji: 2011-06-24 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: CZERWIEC NIE ZNAM REGULAMINU Paleta Guerlain Volga Princess Jesień 2009
jeśli Ci odpowiada taka wymianka to ja jestem za
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
[1=a4fe74769c46a8b3f27462c 06deeaa5a0ba50375_612d631 274ff7;27715554]luskap: Niestety nic
Misiek42: Mam ochotę na: Clarena Fruit Silica Body Peeling 200 ml (z wymianki, użyty kilka razy) The Body Shop Passion Fruit Shower Gel 250 ml NOWY Benefit She Laq utrwalacz makijażu 15 ml + 3 pędzelki i szczoteczka do rzęs raz użyty[/QUOTE] Hej Misiek42 - 3 produkty to będzie za dużo. Decyduję się za Clarenę +Body Shop. Zatem zapraszam na priva. ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Już dobiełam targu z Misiak42. Dziekuję za zainteresowanie. ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Już dobiłam targu z Misiak42. Dziekuję za zainteresowanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.