|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wyrabianie sylwetki
Witam pisze tutaj ponieważ chciałbym dostać porady na temat wyrabiania sylwetki. mam 17 lat 186 64 kg sylwetke jako tako mam rozwinieta widać mieśnie ale to przez to że jestem chudy. Chciałbym zacząć ćwiczyć ale nie mam żadnego sprzętu;/ z góry dzięki za odp
sry z a błedy |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrabianie sylwetki
1. moze silownia?
2. doradzam jakies forum typowo ,,meskie" - powiem CI jak zrobic mase czy redukcje u kobiet natomiast na facetach mało kto to sie zna a jak sie znał to juz go nie ma (...)
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Na Twoim miejscu poszukałabym w internecie, tam jest na prawdę mega dużo informacji. Dobrym forum jest www.sfd.pl lub www.kulturystyka.pl tam jest mnóstwo wskazówek jak ćwiczyć.
Tutaj na forum kobiecym nikt (chyba) Ci nie doradzi, bo tak jak powiedziała koleżanka wyżej, mało osób się na tym zna.. Ale polecam tamte stronki.. POWODZENIA!
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
polecam od siebie kfd.pl mocniej profesjonalne niz syfydy
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
to "wyrabianie sylwetki" to proces dość skpmplikowany i wieloczynnikowy.
Samym treningiem, bez diety nic nie podziałasz... Nikt Ci nie da gotowca na dobrą sylwetkę bo o tym by można kilkutomową encyklopedię napisać a i każdy organizm reaguje bardzo indywidualnie na różne bodźce. Więc po pierwsze elementarna wiedza a po drugie umiejętność wsłuchiwania się w swoje ciało i reagowanie na to co co służy nam lepiej. Zaglądnij na podane wyżej portale-sfd, kulturystykę, animalpaka ale nie zakładaj takigo tematu bo Cię zbesztają i słusznie. Poczytaj podwieszone tematy i artykuły na temat diety masowej, suplementacjii wspomagającej masowanie,treningu dla młodych początkujących chłopców. Wtedy jak już wybierzesz trening i dietę dopiero załóż tam temat i poproś o jego ocenę, ewentualną korektę. Albo wal prosto na jakąś dobrą siłownię, do dobrego instruktora i słuchaj uważnie wskazówek, dokształcając się czytaniem artykułów w necie.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

a jak sie znał to juz go nie ma (...)