![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
ZARA, ORSAY, AMISU...spódnice, sweterki, tuniki...XS/S
NIEAKTUALNE
Witam! Zapraszam do wymianki. Chętnie wymieniam się na rzeczy firmowe (choć niekoniecznie) i raczej w bardzo dobrym/idealnym stanie lub nowe. Bardzo proszę o podawanie faktycznego stanu rzeczy, proszę nie pisać, że coś jest w stanie bardzo dobrym kiedy jest rozciągnięte i zmechacone lub jak nowe gdy widać na pierwszy rzut oka, że noszone. Z góry przepraszam jeśli znajdziecie na ciuszku jakąś kocią sierść, bo mam w domu kotka i choć staram się to nie zawsze da się tego uniknąć ![]() Z góry również przepraszam jeśli będę wybredna, ale mam sporo ciuszków i wole nie wymieniać się na siłę ![]() Niektóre wizażanki mogę prosić o wysłanie jako pierwsze (z negatywem lub mała ilością przekupek) aby uniknąć niemiłych sytuacji z jakimi miałam ostatnio do czynienia ![]() Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-05-13 o 13:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZARA, ORSAY, AMISU...spódnice, sweterki, tuniki...XS/S
* Świetna spódniczka.
Rozmiar XS/S/M. Kolor ecru w czarne wzory. Stan idealny, raz założona. Plisowana, rozkloszowana lekko, we wzorki, na podszewce. 100% bawełna. Wymiary: pas - 35 cm długość - 44,5 cm * Świetna spódniczka. Rozmiar S/M. Stan idealny, raz założona. Plisowana, rozkloszowana lekko, we wzorki, wiązana, na podszewce. 100% bawełna. Wymiary: pas - 36 cm długość - 47 cm * Spódniczka firmy ZARA (dział TRF). Rozmiar 34/XS. Stan idealny. Biodrówka, z koronką w pasie. 100% bawełna. Wymiary: pas - 37 cm biodra - 44,5 cm długość - 28 cm * Czarny, cienki pasek z ćwiekami z H&M. Ćwieki zdarte, poza tym stan bardzo dobry. * Brązowy, cienki pasek z ćwiekami z H&M. Ćwieki zdarte, poza tym stan bardzo dobry. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
* Sukienka bombka firmy ZARA.
Rozmiar 34/XS. Kolor liliowy (jaśniutki fiolet). Sukienka była raz założona na wesele, ma z tyłu jedno zaciągnięcie i 2 takie jakby przeszycia widoczne, uchwyciłam to na fotkach, poza tym stan bardzo dobry. Fason bombka, z tyłu gumka więc się dopasowuje, zapinana z boku na zamek, na podszewce. KOLOR SUKIENKI JEST LILIOWY (ODCIEŃ FIOLETU), NIE WPADA W SZARY JAK NA NIEKTÓRYCH FOTKACH. Wymiary (bez rozciągania): szerokość na górze - 35 cm talia - 31 cm długość - 69 cm Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
* Bluzeczka firmy ORSAY.
Rozmiar 36/S. Kolor czerwony. Stan bardzo dobry. Rękawki bufki. Wymiary (bez rozciągania): szerokość pod pachami - 35 cm długość - 56,5 cm * Czarna bluzka firmy OXIDE. Rozmiar XS/S. Kolor czarny. Stan idealny, ani razu nie założona. Marszczony kopertowy dekolt, szerokie ramiączka. Wymiary: szerokość pod pachami - 35 cm długość - 51 cm * Fioletowa tunika firmy AMISU. Rozmiar z metki to 34/XS, ale będzie też dobra na 36/S. Kolor fioletowy. Stan idealny, raz założona, plamy to wina aparatu. Długa, fason bombka, rękawki bufki. Wymiary: szerokość pod pachami - 39 cm długość - 70 cm * Czarna tunika firmy AMISU. Rozmiar z metki to 34/XS, ale będzie też dobra na 36/S. Kolor czarny. Stan bardzo dobry, 3 razy założona. Długa, fason bombka, rękawki bufki. Wymiary: szerokość pod pachami - 37 cm długość - 66,5 cm * Czarne kryjące rajstopy 40 DEN. Na opakowaniu wyglądają inaczej, ale to czarne, kryjące rajstopy z mikrofibry. Rozmiar 2, małe - XS. Nowe. Mam 2 pary. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
* Sweterek firmy CAMAIEU.
Rozmiar 36/S. Kolor ciemny róż (fuksja). Stan idealny, założony 2 razy. Zapinany na guziczki, rękawy bufki 3/4. 60% wiskoza 40% bawełna. Wymiary: szerokość pod pachami - 40 cm długość - 52 cm długość rękawa od pachy - 30 cm długość rękawa od ramienia - 43 cm mogę być wybredna, najchętniej za inny sweterek kardigan ![]() * Avene CICALFATE, 100 ml. Kupiłam tydzień temu i użyłam 5 razy w małej ilości także ubytek bardzo mały (zostało na pewno z 95%), tuba jest metalowa stąd widoczne wgłębienie. Ważność 07/11. Antybakteryjny krem regenerujący do skóry podrażnionej. Wskazania: - stany zapalne skóry (liszaje, zajady, popękane usta, trudno gojące się blizny, pieluszkowate zapalenie skóry) oraz podrażnienia po zabiegach dermatologicznych (usuwanie zmian, szwy, elektrokoagulacja) i kosmetycznych (laser, depilacja). Właściwości: idealny dla wrażliwej skóry niemowląt, dzieci i dorosłych. Woda termalna (45%) koi podrażnienia, siarczan miedzi i siarczan cynku pomagają w ich zapobieganiu dzięki działaniu antybakteryjnemu. Krem zawiera również mikronizowany sukralfat, aktywny składnik wspomagający regenerację tkanek skórnych. Nie zawiera substancji zapachowych i konserwujących. Tutaj można poczytać opinie o tym kosmetyku: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...-Cicalfate.htm * Bluza firmy ADIDAS. Rozmiar 34 (XS). Stan bardzo dobry, 2 razy założona. Kolor szary (ciemny). Zapinana na zamek, z kapturem, welurowa. * Czarny, wiosenny płaszczyk dwurzędowy na podszewce. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry, kilka razy założony. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* Niebieskie skórzane rękawiczki z guziczkami, rozmiar S, nowe
* Buciki na koturnie w kolorze pudrowego różu. Rozmiar 37 (mają wkładkę ok. 24,3 cm). Wysokość koturny max. 9 cm min. 2 cm. NOWE, nienoszone. * Żółte balerinki CHERAG. Rozmiar 5/38 (wkładka wewnątrz ma 24,5 cm). Wkładka w kwiatuszki, wiązane. Raz założone, stan idealny. * Sandałki na obcasie w kolorze fioletowym. Rozmiar 37 (mają wkładkę ok. 24,3 cm). Mają wysokość obcasa 9 cm i koturna z przodu 1 cm. Do nich dodaję dodatkowe fleki. Są NOWE, nienoszone. * Śliwkowa bluzeczka z bufiastymi rękawami. Rozmiar XS/S/M. Nowa, nienoszona. Edytowane przez iwona200 Czas edycji: 2010-04-04 o 09:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1270366982
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy juz mozna , cos za krem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 113 pkt / 100% pozyt.
|
* Fioletowa tunika firmy AMISU.
Rozmiar z metki to 34/XS, ale będzie też dobra na 36/S. Kolor fioletowy. Stan idealny, raz założona, plamy to wina aparatu. Długa, fason bombka, rękawki bufki. coś u mnie w zamian?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za sukienke bombke ?
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za oba paski?
![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
mi orpocz sukienki podoba sie jeszcze ta bluzka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1270367263
Ale ona ot też chyba za wiele za kolczyki. może coś jeszcze wyszukasz u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
z biżu coś się znajdzie. ale to posuzkam. kolczyków nie nosiłam nigdy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za żółte balerinki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
cos za bombkę ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos za :
* Czarny, wiosenny płaszczyk dwurzędowy na podszewce. Rozmiar XS/S. ????????
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
hej
![]() moze znajdziesz cos u mnie za * Sukienka bombka firmy ZARA. ? odp u mnie, pozdrawiam! ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
* Spódniczka firmy ZARA (dział TRF). ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bluze adidasa i dwa paski z cwiekami?
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
* Bluza firmy ADIDAS.
Rozmiar 34 (XS). Stan bardzo dobry, 2 razy założona. Kolor szary (ciemny). Zapinana na zamek, z kapturem, welurowa. * Czarny, wiosenny płaszczyk dwurzędowy na podszewce. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry, kilka razy założony. coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za: * Czarny, wiosenny płaszczyk dwurzędowy na podszewce. Rozmiar XS/S. Stan bardzo dobry, kilka razy założony.
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za sukienkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1270366982 ?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.