|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() przed weselny problem ;/
witam
![]() jak to sie mowi, jak trwoga to do boga, w tym wypadku do was.. za dwa tygodnie wybieram sie z moim tż na wesele naszych wspolnych znajomych.. generalnie mam juz kreacje dla siebie nizej pokaze co planuje ubrac, jednak kilka dni temu moj ukochany powiedzial mi co on zamierza zakupić i nieco zwatpiłam.. nie chcialabym zebysmy wygladali jak Flip i Flap ![]() on planuje, szary garnitur.. granatowe badz czarne buty i biała koszule.. ja natomiast cos takiego: kieca.jpg marynarka.jpg stradi.jpg mam rude włosy wiec kolorystyka jak najbardziej ok, jednak raczej to nie wspolgraloby chyba z szarościami? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: przed weselny problem ;/
no a gyby twój tz ubrał krawat w kolorze twojej sukienki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
raczej nie ma takiej opcji,
nie planuje zakładac krawatu.. sam chcial isc bardziej ' na luzaka ' ale panna młoda zażyczyla sobie garnitury.. nie chce wygladac za powaznie stad decyzja o braku krawata, z reszta on i krawat? raczej nierealne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ostatnio jak z TŻ kupowaliśmy dla niego garnitur to Pani w sklepie z garniturami powiedziała nam (kiedy to usilnie szukaliśmy czegoś pasującego do mojej sukienki), że czasami lepiej jest nie dopasowywac strojów niż dopasowywać je na siłe, może coś w tym jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie ubierałam sie ani moj tz aby do mnie pasował co my jesteśmy bliżnięta syjamskie czy co ?
Co do ubioru chłopaka to zmieniłabym mu koszule na jakąś w innym niz białym kolorze. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-05-17 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Myślę, że nie potrzebnie sie stresujesz, przecież nie koniecznie musicie być ubrani w podobny sposob.
Z resztą dla mnie smiesznie wygladają pary gdzie on ma koszulę w kolorze jej sukienki, co całkiem zabawnie wyglada przy odcieniach różu. Jedna uwaga ode mnie, buty niech założy czarne, granatowe troszkę według mnie będa się gryzły. Ale ja mam takie zboczenie, że nie podobaja mi się inne buty niż czarne, przy garniturach z palety czerni i szarości ![]() A tak btw rewelacyjne buty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie mog a być takie kreacje. ja bardzo nie lubie ubierac sie pod parnera i odwrotnie. kazdy ma sie czuc dobrze w swoim stroju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
wg mnie ubieranie się pod partnera/partnerkę wygląda śmiesznie i nieładnie
![]() ubierz sie tak jak masz zaplanowane, on po swojemu, jeżeli dobrze w tych ciuchach wygladacie to jako para też ładnie się skomponujecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Twój strój piękny, będziecie ładnie razem wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Organizatorka
|
Bardzo fajny zestaw primo!
![]() Mogę wiedzieć skąd jest narzutka ? ![]() Co do dopasowania to faktycznie dziewczyny mają rację! nie ma co sie silić i na siłę dopasowywać ( a już na pewno nie krawatem). W takim zestawie na pewno nie będzie wielkiego kontrastu. Ale jakbyś już coś chciała to może włożyć mu do marynarki poszetkę ? http://www.barneys.com/Pocket-Square...efault,sc.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Szary jest na tyle bezpiecznym kolorem, że nie obawiałabym się, żeby się cokolwiek gryzło. Buty jednak do tego radziłabym czarne.
Mnie też ubieranie się pod kolor śmieszy, niestety na każdym weselu pełno par, gdzie partner ma koszulę i krawat w kolorze sukienki partnerki. Miłej zabawy, na pewno będziecie fajnie wyglądać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
generalnie czy ten zestaw nadaje sie na wesele?
nie bede wygladac za mało powazne? ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Pewnie,że się nadaje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.