|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Neonowe torebki
Dziewczyny szukam neonowej torebki, wiem, że to hit jednego sezonu, jednak mi przydałby się taki zastrzyk energii na wiosnę i lato niezależnie od tego czy to hit czy kit wg niektórych
![]() Moje poszukiwania jednak stoją w miejscu. Torebki Zarowe i z ASOS na mnie nie działają, oglądałam też niby jedną neonową w New Yorkerze ale o tym nawet nie warto wspominać. Oczywiście najbardziej podoba mi się Furla Candy Bag, jednak nie mam możliwości wydania aż tylu pieniędzy na taką torebkę. Więc jak myślicie, gdzie mam szukać dalej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Neonowe torebki
a allegro przekopałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Przekopałam wpisując "neonowa torebka" i "neon torebka".. bez skutku, nie wiem szukam dalej może wpadnę na inne słowo klucz :P
o jeszcze mi się przypomniało, że swego czasu fajne torebki może ciut w łagodniejszych kolorach niż neon, były w Dorothy Perkins, jednak dziś tam byłam no i już ich nie ma -.- Edytowane przez pingwinek=] Czas edycji: 2011-05-20 o 20:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Szukaj po konkretnym kolorze, wiem że to zajmie więcej czasu, ale na pewno coś znajdziesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przejrzałam różowe i nic :[
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
mi się wydaje że Ty sama nie wiesz czego szukasz.. na etorebka.pl były jasnozielone, kobaltowe..
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
gdybym wiedziała to bym nie pytała
![]() jasna zieleń to nie neon, zreszta mam jedna torebke z etorebki i jakos nie zachwyciła mnie ona swa jakoscia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.