![]() |
#1 |
BAN stały
|
Od Kobiet dla Kobiet?
Zastanawiałam się tak ostatnio z koleżankami na zajęciach ( miałyśmy przygotowac reklamy różnych rzeczy ale w sposób kobiecy jakby to było stworzone wyłącznie dla płci pięknej)jak wyglądałby samochód idealny.
Stworzony przez kobiety dla kobiet. W Rosjii panie stworzyły coś takiego Ladies Only chociaż mi wydaje się to byc jakimś żaretm. Podstawowe wyposażenie tego samochodu to wibrator skóry krokodyla wieloryba lub słonia ![]() Chciałabym zapytać was. Jak wyglądałby wasz idealny samochód. Jesteście konstruktorkami macie szerokie pole do popisu! ![]() Dla mnie wizualnie pragnełabym połączenia agresywnego "spojrzenia" Audi A1 z sportową linią Scirocco ![]() Środek to jasne skóry. Fajna,koniecznie manualna skrzynia biegów i moc rodem z Audi R8. I niezbyt twarde zawieszenie. Ale nie jestem wymagająca. Pewnie inaczej wyglądałby samochód młodej mamy, poważnej bizneswoman, rozrywkowej studentki i świeżo upieczonej absolwentce liceum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Od Kobiet dla Kobiet?
O Boże ten co wymyśliły Rosjanki jest okropny!!!!!!!
Jak sie rozmarze to opisze ![]() ![]()
Możesz robić to co chcesz, możesz być kim chcesz, możesz żyć jak chcesz. Przed Tobą setki dróg stoi otworem, Ty stoisz przed wyborem od Ciebie to zależy, którą wybierzesz... ![]() To muzyka ukazuje świata piękno... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ten od Rosjanek wygląda jak jakiś zmutowany czołg. W życiu bym do tego nie wsiadła, ble
![]() Mój nie wiem jakby wyglądał, bo mam kilka "ulubionych" aut, które bym próbowała zmiksować, a różnią się totalnie nawet wizualnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie ten samochód dziwi w każdym calu, włącznie z wyposażeniem. Może jestem jakaś dziwna, ale ja bym go za darmo nie wzięła... Nie potrafię go konkretnie określić, w każdym bądź razie jest na pewno okropny, a skóry węża/krokodyla/słonia jakoś dodatkowo mnie w tym utwierdzają... Wibrator na wyposażeniu też jest jakiś taki... nie wiem, na pewno niesmaczny ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-05-14 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Koszmarny!!!!! Takie rzeczy to chyba moga, wymyslac, osoby, ktore nie maja co robic z kasa i z czasem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
in love with life
|
![]() ![]() A ten wibrator to co za dziwny wynalazek? ![]() Moj wymarzony samochod istnieje (Audi R8) i jedyna wada to, ze koszmarnie duzo pali (w miescie nawet 26 litrow ![]()
![]() |
#8 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Audi R8 mówisz to co powiesz na tego Audi R8 SPIDER albo tego Audi polerowane 700h |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
777 koni i ponad 700h polerowania robi wrażenie
![]() ![]() A co powiecie na monitorki w zagłówkach? Przydają się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pasażerom na pewno ![]() To audi chromowane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Hehe trzeba by wykupywać dwa miejsca obok siebie żeby mieć pewność że autku nic się nie stanie
![]() Co do monitorków w zagłówku ciekawiło mnie to czy sprawdza się to w przypadku dzieci. Czy one oglądają bajki przez całą podróż czy po 5 minutach następuje faza znudzenia ![]() ![]() Coś dla maniaczek LV jak widac przesada wszędzie. Chociaż ten kolor czekoladki mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajoma wygrała gdzieś przenośne dvd i bardzo chwali właśnie na podróż z córką - ponoć spokój całą drogę, siedzi jak anioł i bajki ogląda, a że nie należy do dzieci, którym rodzice pozwalają w domu pół dnia przed telewizorem spędzić, to mała ma frajde
![]() ![]() Ten mini jakby był gładki, to byłby boski ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2011-05-16 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
ja się podpisuję pod pierwszym postem Autorki tematu
![]() ![]() Moje wymarzone auto byłoby piękne jak mój Opel Tigra skrzyżowany z Audi TT i VW Scirocco - to o nadwoziu. Kolor - najchętniej czarny, ale nie metalik tylko matowy. Miałoby moc potężną, ale i w granicach rozsądku - więcej niż 300 KM, ale na pewno mniej niż np. 700 czy 800 KM. Oczywiście wiąże się z wysokim spalaniem, więc argument "musi malutko palić" odpada naturalnie. Zawieszenie sportowe, utwardzone i doskonale zestrojone. Tapicerka - czarna skóra, wykończenia - czarne, zegary - niebieskie bądź wściekle czerwone. Skrzynia biegów - manualna. Ładne alumfelgi. Bajery typu nawigacja i dobry system audio. Kamera cofania - przydatna rzecz ![]() Nie musi być kabriolet, wystarczy szyberdach - sterowany z kierownicy. Ogólnie - jak najwięcej tych przydatnych funkcji w samochodzie musiałoby być sterowanych z kierownicy. To wszystko czego bym chciała w swoim supersamochodzie marzeń ![]() Oczywiście cudownie by było, gdyby się nie psuł nigdy i nie musiałabym się stresować, że za ileś tam tysięcy kilometrów coś zacznie wysiadać i trzeba zbierać na jakąś część - ale tego się nie da przecież uniknąć, ale skoro jesteśmy w sferze marzeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale widzę że tutaj sportowe zacięcie i benzyna we krwi płynie ![]() Co do tankowania byc może kiedyś ten problem sam się rozwiąże i będziemy sami "produkować" paliwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
Teraz będe kupowac samochód, jak gdzieś w pobliżu będzie MINI nie omieszkam go obejrzeć dokładnie co do ilości miejsca
![]() A co powiecie na Audi Q7 wersje FAMILY przyznaję że mam słabośc do tego auta i koloru ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() Mysle, ze 3 foteliki by sie zmiescily i to spokojnie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
MdM a co powiesz o wersji Audi Q5 ABT?
Ależ one są ogromne pewnie komicznie bym wyglądała wdrapujac się do takiego samochodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest już idealny (miejski) samochód dla kobiet
![]() ![]() Nad terenowym to jeszcze bym popracowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale to pewnie kwestia wprawy w poruszaniu się takim autem. Profanacja na pełnej linii!! "wysadzili" Audi swarovskim i wygląda koszmarnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale różne są takie zdziwaczenia. Nie wiem czy widziałyście Smarta z czekolady ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Najpierw zjadłabym siedzenia, potem biegi, kierownicę
![]() ![]() Znalazłam już swój ideał i nie zamienię na żaden inny- i wcale nie chodzi tu o jakieś drogie samochody, tylko o zwykłego Golfa III ![]()
![]() |
#27 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Golfy a już na pewno te starszej generacji jak II czy III są niezniszczalne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
A co powiecie na taki hmm osobliwy tuning a mianowicie rzesy do samochodu? http://www.motokobiety.pl/Rzesy,dla,...chodu,610.html
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]() Nawet mi sie podoba, ale nie wiem czy bym tym wyjechala na ulice ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.