|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
problem z dodatkami... POMOCY
kupiłam sukienkę w H&M lecz nie wiem czy nadaje się na wesele a jeśli tak to jakie dodatki... Proszę o pomoc z góry dzięki
![]() sukienka wygląda tak: http://i.pinger.pl/pgr399/4a0ac92500...a%20Aldo12.jpg Edytowane przez niunia1307931 Czas edycji: 2011-04-13 o 17:57 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: problem z dodatkami... POMOCY
Moim zdaniem nadaje i ja bym dołozyła albo jakieś delikatne dodatki ze złota: łńcuszek,delikatne kolczyki i bransoletke,albo poszła w styl etno: długi naszyjnik z drewnianych korali lub długie drewniane kolczyki (nie obie rzeczy na raz) i do tego szeroka drewniana bransolete. W obu wypadkach torebkę kopertówke tylko przy złocie niech się błyszczy a przy drewnie niech będzie kolorem zblizona do sukienki.
Ile ona kosztuje bo mi się podoba
Limitless Web3.0 Crypto Exchange - Buy, Sell, and Swap Crypto: Simple, Fast, Free of Custody Edytowane przez SAH20 Czas edycji: 2011-04-14 o 10:39 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc dałam za nią 130 ale na allegro widziałam po 80...
mój chłopak twierdzi jednak że nie jest ona dobra na wesele i nadal mam problem....
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Kochana moim zdaniem jest sliczna,a chłopak to się pewnie boi,że cie będą wyrywac inni kawalerowie. Załuż ja i wstaw zdjęcie.
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
no fakt sukienka swietna, dobra dla figury gruszki (powiększa górę)
ta długość podkreśla łydki więc proponuje szpilki
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zgadzam się z sylką, też bym dodała jakiegoś koloru. Mi tu pasuje turkus - beż i turkus fajnie kontrastują, więc całość nabierze charakteru. Możesz założyć np. turkusowe szpilki i do tego torebkę w jaśniejszym odcieniu turkusu. Do tego kilka cienkich bransoletek (np. w odcieniach złota, miedzi) i kolczyki w podobnej kolorystyce. Taka stylizacja, moim zdaniem, jak najbardziej na wesele się nadaje.
A przy okazji miłej zabawy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.