|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Kobiety pomóżcie
Witam.
Nie bardzo się orientuję, do jakiego działu do dać, mam nadzieję, że trafiłem. Jestem ze swoją dziewczyną prawie 21miesięcy, na początku dużo wychodziłem z innymi dziewczynami, ale byłem wierny tylko tej jedynej (Łucja). Również gapiłem im się w dekolty, a moja dziewczyna przez to wpadła w kompleksy. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Kobiety pomóżcie
Uwierz mi że nie chcesz, żeby ona była dla Ciebie całym światem
![]() Mamy nie liczę.. padłam przy tym. Ile masz lat? Dałabym Ci 15-16. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz to staraj sie odbudowac jej zaufanie ale czy ona zapomni o przeszlosci, to juz tylko od niej bedzie zalezalo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Zależało mi cały czas. Już raz mi sie udało odbudować zaufanie, nie było problemu. Ale teraz to bez powodu po prostu wróciło. Nie jestem taki jak inni. I uwierz mi, że chcę, żeby była dla mnie całym światem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To zrób coś. Tak trudno wpaść na jakiś pomysł? Pokaż , że ci zależy. Sam powinieneś wiedziec co jest dobre dla twojej dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Dobra, dałem radę. Dzięki za "chęci".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;27139568]
Mamy nie liczę.. padłam przy tym. Ile masz lat? Dałabym Ci 15-16.[/QUOTE] ![]() Bądź takim,jaki facet powinien być dla swojej dziewczyny,o żadna filozofia.Nikt nie wie też jaki jesteś,czego ona wymaga i jakie błędy popełniłeś. Dla mnie spotykanie się naraz z kilkoma kobietami przez mojego faceta dyskwalifikuje go od razu,widać u Niej tak nie jest- głowa do góry i nie rób przekrętów ![]()
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Wyjść spod pantofla i przestać pozwalać jej pomiatać sobą, to może zacznie Cię szanować - ciekawe, co byś doradził siostrze, której chłopak robi ciągle wymówki, że miała czelność spotykać się z kolegami na początku związku ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.