Kobiety pomóżcie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-05-26, 17:53   #1
BraveMonster
Przyczajenie

Kobiety pomóżcie

Witam.
Nie bardzo się orientuję, do jakiego działu do dać, mam nadzieję, że trafiłem. Jestem ze swoją dziewczyną prawie 21miesięcy, na początku dużo wychodziłem z innymi dziewczynami, ale byłem wierny tylko tej jedynej (Łucja). Również gapiłem im się w dekolty, a moja dziewczyna przez to wpadła w kompleksy. Często mi to wypomina, a potem zwykle coś się psuje. Dobrze wiem, że to wszystko moja wina, że do d**y ze mnie chłopak. I jestem pewien, że zasługuje na kogoś lepszego ode mnie, na kogoś, kto by jej zapewnił to szczęscie, którego ja nie potrafiłem, a na jakie zasługuje. Dziewczyny i Kobiety, doradźcie mi, co zrobić, żeby w pewnym sensie sprawić, że zapomni o tym wszystkim, co było kiedyś? żeby jej to wszystko jakoś złagodzić. Dodam, że nie utrzymuję obecnie kontaktów z żadną z dziewczyn oprócz Łucji. (mamy nie liczę) Obiecałem jej nie patrzeć na inne dziewczyny, czego staram się sumiennie pilnować. Jest jakiś sposób, żeby wszystko się jakoś ułożyło? Jest dla mnie całym światem...bardzo mi zależy. Pomożecie?
BraveMonster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 18:10   #2
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Dot.: Kobiety pomóżcie

Uwierz mi że nie chcesz, żeby ona była dla Ciebie całym światem a jeżeli by tego od Ciebie wymagała, tym bardziej uciekaj.

Mamy nie liczę.. padłam przy tym. Ile masz lat? Dałabym Ci 15-16.
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 18:11   #3
martynka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BraveMonster Pokaż wiadomość
Witam.
Nie bardzo się orientuję, do jakiego działu do dać, mam nadzieję, że trafiłem. Jestem ze swoją dziewczyną prawie 21miesięcy, na początku dużo wychodziłem z innymi dziewczynami, ale byłem wierny tylko tej jedynej (Łucja). Również gapiłem im się w dekolty, a moja dziewczyna przez to wpadła w kompleksy. Często mi to wypomina, a potem zwykle coś się psuje. Dobrze wiem, że to wszystko moja wina, że do d**y ze mnie chłopak. I jestem pewien, że zasługuje na kogoś lepszego ode mnie, na kogoś, kto by jej zapewnił to szczęscie, którego ja nie potrafiłem, a na jakie zasługuje. Dziewczyny i Kobiety, doradźcie mi, co zrobić, żeby w pewnym sensie sprawić, że zapomni o tym wszystkim, co było kiedyś? żeby jej to wszystko jakoś złagodzić. Dodam, że nie utrzymuję obecnie kontaktów z żadną z dziewczyn oprócz Łucji. (mamy nie liczę) Obiecałem jej nie patrzeć na inne dziewczyny, czego staram się sumiennie pilnować. Jest jakiś sposób, żeby wszystko się jakoś ułożyło? Jest dla mnie całym światem...bardzo mi zależy. Pomożecie?
Uuuuu szkoda, ze dopiero teraz ci zalezy. Czy facetom zawsze zaczyna zalezec dopiero jak im sie pali kolo tylka?
Jak chcesz to staraj sie odbudowac jej zaufanie ale czy ona zapomni o przeszlosci, to juz tylko od niej bedzie zalezalo.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 18:15   #4
BraveMonster
Przyczajenie

Zależało mi cały czas. Już raz mi sie udało odbudować zaufanie, nie było problemu. Ale teraz to bez powodu po prostu wróciło. Nie jestem taki jak inni. I uwierz mi, że chcę, żeby była dla mnie całym światem.
Stary 2011-05-26, 18:26   #5
Yuuka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BraveMonster Pokaż wiadomość
Zależało mi cały czas. Już raz mi sie udało odbudować zaufanie, nie było problemu. Ale teraz to bez powodu po prostu wróciło. Nie jestem taki jak inni. I uwierz mi, że chcę, żeby była dla mnie całym światem.

To zrób coś. Tak trudno wpaść na jakiś pomysł?
Pokaż , że ci zależy. Sam powinieneś wiedziec co jest dobre dla twojej dziewczyny.
Yuuka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-26, 18:30   #6
BraveMonster
Przyczajenie

Dobra, dałem radę. Dzięki za "chęci".
Stary 2011-05-26, 18:39   #7
platekrozy
Zakorzenienie

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;27139568]
Mamy nie liczę.. padłam przy tym. Ile masz lat? Dałabym Ci 15-16.[/QUOTE]
Ja też.

Bądź takim,jaki facet powinien być dla swojej dziewczyny,o żadna filozofia.Nikt nie wie też jaki jesteś,czego ona wymaga i jakie błędy popełniłeś.
Dla mnie spotykanie się naraz z kilkoma kobietami przez mojego faceta dyskwalifikuje go od razu,widać u Niej tak nie jest- głowa do góry i nie rób przekrętów

platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-26, 20:22   #8
Buenaestrella
Rozeznanie

Wyjść spod pantofla i przestać pozwalać jej pomiatać sobą, to może zacznie Cię szanować - ciekawe, co byś doradził siostrze, której chłopak robi ciągle wymówki, że miała czelność spotykać się z kolegami na początku związku ;/
Buenaestrella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości