|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Pomoc chorym dzieciaczkom
Dziewczyny, ostatnio pomogłyśmy Martnce. Moze teraz pomożemy innym dzieciaczkom?
Przeglądając dzisiaj allegro znalazłam to I miałam łzy w oczach jak to czytałam. Może teraz pomożemy tej fundacji? Jakby każda z nas przekazała chociaż jeden przedmiot na aukcję, to znowu mogłybyśmy pomóc!! Co o tym myślicie? Może wogóle wprowadzić taką naszą małą "wizażową" tradycję, żeby powiedzmy co 2-3 miesiace pomagać komuś? My na tym tracimy naprawdę niewiele a mozemy pomóc wielu małym istotkom. Co to jest jedna para kolczyków, czy maskotka szydełkowa. Dla nas niewiele- bo koszt niewielki, a dla tych maluszków to pieniążki na lekarstwa, na leczenie, albo na umieranie w godnych warunkach... Na zadnym innym forum nie ma takiego czegoś. Często bardziej liczy sie kasa niż chęć pomocy innym. Pokażmy, ze jesteśmy inne i pomóżmy tym, którzy potrzebują takiej pomocy ![]() Co Wy na to?? ![]() Podejmuję się organizacji wszystkiego. Ale zeby ustalić dalsze szczegóły chciałabym wiedzieć ile z nas może coś przekazać na aukcje. Co to będzie i ile sztuk. Będę wtedy wiedziała wszystko dokładnie i będę mogła się kontaktować z fundacją, która organizuje aukcje charytatywne. Wszystkie szczegóły będę opisywać w tym wątku ![]() Dziewczyny!! Już raz pokazałyście, że nie jesteście obojętne na chorobę i cierpienie maluszków. Jestem pewna, ze i tym razem nie zawiedziecie i pomozecie! i że to stanie się naszą małą "tradycją" ![]() Joanno, czy możnaby było przypiąć ten wątek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomoc chorym dzieciaczkom
ja chętnie,ale narazie nie mam czego wystawic:O jak tylko bede miała co to dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Swietny pomysl jak czegos naprodukuje to chetnie sie przylacze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja także się przyłączam. Mogę zrobić jesienny szalik, maskotki, pasek na szydełku i coś tam napewno jeszcze wymyślę. Uważam, że takie akcje to świetny pomysł....... i oby nam nie zabrakło zapału.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Już teraz możemy pomóc chorym dzieciakom, właśnie przez wysyłanie sms
Po prostu wyślij: BIG 1872295 na numer: 76789 Koszt to jedyne 1,23 z vat. To tak niewiele, a może komuś ocalić życie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.