|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Tusz Tusz I Jeszcze Raz Tusz ...
Czytalam troche forum i wyczytalam, ze najczesciej zachwalanym tuszem jest Bourjois ''Pump Up The Volume" zastanawiam sie własnie nad kupnem ale mam pytanie .Jak mysliscie czy warto kupic ten tusz z aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52736745 czy lepiej poszukac go w sklepie ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tusz Tusz I Jeszcze Raz Tusz ...
Z mojego doswiadczenia radze Tobie dolożyć i kupić tus w sklepie, u mnie na rynku takie tusze sa po 10zl (to autentyczna prawda) u cudzoziemców z wschodniej granicy sa tez w takiej samej cenie lankocm,dior,versace, ester lauder, loreal itp.
Spora liczba osób kupuje wlasnie z niewiadomych żródeł i niejednokrotnie dlatego bywaja tak sprzeczne opinie. Choć to nie jedyny powód dlaczego sa różne recenzje, czasem to rzecz gustu.Juz pisze nie na temat wiec koncze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Najlepiej kupić w drogerii i to sprawdzonej- czasem tam też zdarzają się nieciekawe egzemplarze.
![]() A co do tej aukcjii, cóż Pan jest super sprzedawcą, no i zapewnia, że tusz jest 100% oryginalny... A jakie są jego komentarze?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Widzę, że kupujący są zadowoleni. Co do tuszu- osobiście polecam Volume Glamour, też Burżuja. Jeśli się zdecydujesz na Pump Up, napisz, jakie są efekty i czy jesteś zadwolona, oki??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem lepiej poszukaj go w sklepie. Z allegro nigdy nic nie wiadomo. Na allegro z przesyłką wydasz 35 zl w sklepie 10 zl wiecej ale bedziesz pewna oryginalności.
Co do czy warto go kupic to nie wiem. Z burżujka mam talons auigiles (nie wiem jak to sie pisze) i jestem zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za rady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja już swoją propozycję złożyłam wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Zobacz jakie on ma oceny! Marne. I w pełni zasłuzone, bo to bardzo kiepski tusz
![]() ![]() VG, Build-up IsaDory, MF 2000 Calorie sa ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
to teraz mam dylemat juz sama nie wiem jaki kupic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja polecam tusz Pierre Arthes Volume. Od przeszlo roku kupuje go w sklepie jak i inne kosmetyki tej firmy w sklepie internetowym i jeszcze sie nie zawiodlam i do tego maja niskie ceny Polecam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.