|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Słoneczny :)
Witam
Rady z poprzedniego postu wzięłam sobie do serca ;D i tak więc przede wszystkim , zmieniłam tusz do rzęs na wydłużający ![]() No i tym razem makijaż nie trwał 5 minut , a starałam się go bardziej dopracować ![]() Użyte kosmetyki : Cienie do oczu : Paletka cieni Ingrid Cosmetics, Butterfly collection , Baza pod cienie : Joko Virtual Maskara : Sensique Lash Extension Kredka do oczu czarna : Eveline Cosmetics Kredka do oczu zielona :Ingrid Cosmetics No.109 Korektor : Essence Stay Natural 02. Dipliner : Golden Rose |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Słoneczny :)
Ładny bardzo ale dla mnie zbyt delkiatny. Kwestia gustu
![]() A jakich pędzli używałaś, że osiągnełaś taki efekt? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje
![]() Najzwyklejsze pędzle zakupione w Drogerii Natura ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Cudko
uwielbiam takie makijaże
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
boskie uwielbiam takie makijaże
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
bardzo ładny, jak na delikatny makijaż- w ktorych rzadko gustuję- ten wydaje mi się naprawdę ok. podoba mi się
![]() troszkę mocniej i dokładniej rzęski można by jeszcze pociągnąć, i do zdjęcia poprawić kolor kredek na linii wodnej ![]() PS. cudownie duże oczy! Edytowane przez gavra Czas edycji: 2011-05-31 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
świeżutki, bardzo fajny, mi osobiście kreska bardziej się bodoba jak jest pociągnięta od wewnętrznego kącika, ale tak jest delikatniej więc czemu nie
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:08.