|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wczesna miesiaczka
dziewczyny,
nie wiem co o tym myslec. mam 22 lata, moj okres przewaznie byl regularny, zawsze dostawalam go w terminie kiedy sie go spodziewalam, ewentualnie byl 1 czy 2 dzien spozniena czy dostalam go tyle dni wczesniej ale od kilku miesiecy moj okres jest nieprzewidywalny, moze napisze jak to wygladalo: grudzień: okres 21.12 styczen: 15.01 luty: 10.02 marzec: 7.03 kwiecien: 5.04 maj: 2.05 i dzis dostalam kolejny okres... poza tym, dawniej zawsze bardzo bolaly mnie przed okresem piersi, teraz nie dzieje mi sie nic wiec wlasciwie moj okres przychodzi tak niespodziewanie ze juz mnie to strasznie denerwuje! ![]() Poradźcie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wczesna miesiaczka
Z tego co widzę, to okres masz co 25 dni. Trochę mało ale czasem jeśli kobieta ma wcześniej owulację to i @ przychodzi wcześniej. Najlepiej idź do gina, zacznij obserwacje cyklu ewentualnie zrób ze dwa, trzy monitoringi i dowiesz się co i jak. Na forum nikt Ci nie odpowie dlaczego tak jest.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.