|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Problem z lamliwymi paznokciami, jakie zele wzmacniajace?
Witm, od kad pamietam obgryzam paznokcie, ale rowniez sa one lamliwe dlatego by moje dlonie wygladaly ladnie przedluzam u kosmetyczk paznokcie metoda zelowa. Jednakze jestem typem osoby ktora nie zabardzo toleruje niedoskonalosci, jesli cos odstaje lub wyglada nienaturalnie musze to porawic, wiec sama juz po tygodniu piluje tipsy, i pokrywam lakierem by jak najmniej widoczne byly lacaenia zelu z plutka paznokcia. Gdybym tego nie robila musialabym conajmniej co tydzien odwiedzac kosmetyczke by uzupelniac tipsy ale niestety nie stac mnie na to. chcialabym sie dowiedziec czy istnieje jakiz zel - lakier cod, ktory moglabym uzywac po spilowaniu plytki paznokcia by wygladala bardziej naturalnie, cos takiego co moglabym sama stosowac zamiast wypelniania zelu u kosmetyczki. Wiem ze jesli chodzi o metody to kosmetyczka napewno wiel lepiej co zrobic z moimi paznokciami, jednakze jesli chodzi o moje zboczenie niestety nie jest nikt w stanie zaspokoic moich oczekiwan, wiec musze sama poprawiac wyglad moich paznokci. Bardzo wasz prosze o pomoc i podpowiec czy sa jakies zele ktore sama moge stosowac by uzupelniac ubytku zelu, jak step by slep stosowac je, bardzo prosze o jak najwiecej sugestii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z lamliwymi paznokciami, jakie zele wzmacniajace?
jest juz milion takich watkow, uzyj wyszukiwarki.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Problem z lamliwymi paznokciami, jakie zele wzmacniajace?
ja też obgryzałam, ale jak mnie przedżeźnił maluch, szybko się odzwyczaiłam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.