![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sesja, sesja...
HELLO MIŁE PANIE
![]() Nowa sesja, nowe egzaminy... i nowy sres ![]() "Pochwalę" się. Filologia angielska, II rok. Do zaliczenia 10 egzaminów i 8 kół. 1 egzamin i 2 koła za mną. Jeszcze "tylko" 9 i 6 ![]() ![]() Jak z tym u was? Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Komplikatorka
|
Dot.: Sesja, sesja...
Diagnoza i terapia, III rok
1 egzamin ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności- I rok, 4 egzaminy, 4 kolosy jeszcze do zaliczenia.
Jeden egzamin już za mną ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Logistyka, II rok - 8 koł, 11 egzaminów.
Ekonomia I rok, 10 kól, 8 egzaminów |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Prawo, II rok
teraz w sesji letniej: 7 egzaminów, 8 zaliczeń ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Profilaktyka i animacja, II rok
egzaminy:3 zaliczeń: 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Politologia rok II do zaliczenia
3 ustne, 1 praca, 2 testy oraz wieeelki egzamin na certyfikat z angielskiego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
socjologia I rok
egzaminów 7, kół nie licze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Polityka Społeczna, III rok
tylko 3egzaminy ![]() ale do tego jeszcze licencjat do napisania i obrona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Pedagogika Opiekuńcza 1 MU
![]() 4 egzaminy i 5 zaliczeń z oceną. No i jakieś koła, właśnie zakuwam na czwartek na psychologię kliniczną ![]() Zaukwam z wizażem ![]() Łączę się w bólu ze wszystkimi nielubiącymi sesji ![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
WOW! JAKI ODZEW! damngirl90 - a ja myślałam, że to ja mam ciężko
![]() ![]() Jak wam idą przygotowania? Dzisiaj dostałam wyniki z ostatniego koła kultury USA - 5 ![]() ![]() ALE SZOK! Duuużo się uczyłąm, fakt, ale 47/50 pkt JAAA??!! SZOK! Taka motywacja do dalszej pracy ![]() ![]() Dziewczyny, ile dziennie się uczycie? I jak dajecie radę? W dzień mam masę zajęć na uczelni, więc pozostaje noc, ale wysiadam. Wczoraj byłam po dwóch energy drinkach i zasnęłam na podłodze koło 23 czy 24 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Filologia Polska I rok
4 egzaminy plus certyfikatowy z łaciny zaliczen a la egzamin ( wersja lajt) 8 prac 3 ( jedna oddana ![]() Politologia II rok 7 egzaminów plus certyfikatowy z angielskiego 4 zaliczenia praca 1 Ahhh ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
A ja wolę nie myśleć ile tego będę mieć, w każdym bądź razie egzaminów pewnie z 8 a kół duuuuużo więcej -.-
A studiuję zarządzanie 2 rok ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() II rok Administracja - bezpieczeństwo i porządek publiczny ![]() tzw. zaliczenia z oceną ala egzaminy - 2 egzaminy - 3 jeden przedmiot już z głowy ;p drugi pisze prace na zaliczenie plus jeszcze test sprawnościowy, basen i samoobrona ;p
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
KOsmetologia I rok
egzamonów : 5 kół ![]()
- Jakie zbrodnie popełnił- zaśpiewał Leśny Gnom -Mordował, zdradzał, umyślnie niszczył statki, torturował, szantażował, rabował, sprzedawał dzieci w niewolę, on... - Nie obchodzą mnie wasze spory religijne- przerwał Leśny Gnom |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy Was to pocieszy, czy zdołuje, ale...
Mgr. Zero egzaminów. Milion deadline'ów. 20 dni urlopu w roku, a potem nadrabianie zaległości ![]()
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem na III roku, ale drugi to była ostra jazda. ![]() Potem jest już łatwiej. Teraz np. na III roku angielskiej i I roku polskiej mam mniej egzaminów niż miałam na samej angielskiej. I mniej godzin. To trzeba kochać, nie? ![]() Trzymam kciuki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Filologia polska, rok I,
- egzaminy 3 pisemne + 1 ustny, - prace 2 (obie oddane, czekam na ocenę), - zaliczeń i kół kilka, ale nie pamiętam dokładnie. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
dwa kierunki, nieziemski za✂✂✂✂✂✂✂... już chcę umrzeć, a tu się jeszcze nawet zaliczenia nie zaczęły
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
podziwiam osoby, które ciągną 2kierunki
![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzisiaj dostałam już pierwszy wpis ![]() kocham dostawać wpis zaliczający zajęcia za samo chodzenie na nie ![]() ![]() ale od jutra już koniec opierdzielania i biorę się twardo za licencjat i naukę do egz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Inżynieria biomedyczna, I rok:
6 egzaminów, 12 kolokwiów, 2 prace zaliczeniowe, ok. 20 sprawozdań do napisania i ok. 10 do poprawienia. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Administracja III ROK
4 egzaminy ustne 8 zaliczeń z oceną, więc jak egzamin ![]() 5 kolokwiów A zaliczone już : 1 egzamin ![]() 2 kolokwia 3 zaliczenia ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
gargantuiczna - URZ
![]() Rzeczywiście, jazda "fajna"... ![]() Dziś miałąm koło z literatury amerykańskiej, później idę do kumpeli i bierzemy się za pisanie pracy z morfologii/semantyki/składni... Czy kochać...? Hm...? ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem fascynatką japońskiego anime i nie muszę czekać na tłumaczania. Oglądam z angielskimi napisami. A jaka przy tym frajda! W pewnym momencie w ogóle nie zauważasz, że używasz innego języka. Coś klika, przeskakuje ci w głowie i jedziesz! ![]() ![]() ![]() W przyszłym tygodniu znów literatura (tym razem wykłądy) + realioznawstwo. Miała być ejszcze skłądnia, ale zostałą rpzeniesiona. Co do osób, ktróe studiują 2 kierunki - zależy od kierunku. Bez urazy dla studentów tych kierunków ![]() ![]() Sama chciałabym coś jeszcze zacząć, a nie będę mogła (money, money, money...). Są też tacy, któzy studiują JEDEN kierunek, a ledwo żyją (np. niektórzy studenci prawa nieźle zakuwają, medycyna itp.) ALE Np. połącznie polonistyki i anglistyki musi być orką na ugorze... olaboga, kobieto, ty w ogóle sypiasz? Ile kawy pijesz? ![]() Dziś bądź jutro wyniki z pierwszego egzaminu - trzymajcie kciuki ![]() POZDRAWIAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Enna19 moja przyjaciółka łączy anglistykę i germanistykę na UWr więc się da
![]() ![]() ![]() ![]() Co do wątku: urlop dziekański, egzaminów 0 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
zolla - że się da - sprawa oczywista!
Pytanie brzmi jak ktoś podchodzi do swoich studiów. Mam na roku kolegów i kilka koleżanek, którzy autentycznie leją na wszystko. Przykro patrzeć, bo pewnie większość z nas prędzej czy później wyśle do szkół swoje dzieci a tam naucziciel, który ma stosunek do pracy podobny jak do studiów a i umiejętności 0. Dla ludzi, którzy "prześlizgują" się przez studia - nie jest to szczególnie duży wysiłek - kilka(naście) porpawek, każde koło do poprawki, same dst... Można. Tylko jaką to ma wartość? Podziwiam Twoją koleżankę - zdarza mi się czasem tak sypiać (zwłaszcza w sesji), - człowiek wtedy jest nie do życia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na UWr było połączenia Historii z angielskim i ludzie będą mieć uprawnienia do nauczania angielskiego mimo że mają tak okrojony (delikatnie mówiąc) program.... albo anglistyka z germanistyką gdzie (sama byłam świadkiem bo byłam w dziekanacie z przyjaciółką) dziewczyna sama mówiła że niemieckiego uczyła się ostatnio w gimnazjum (też będzie miała uprawnienia do nauczania niemieckiego!) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze egzaminy PNJA, czyli egzaminy z czytania, pisania, słuchania, gramatyki praktycznej, fonetyki i mówienia - już mamy 6. Plus egzamin z historii UK, literatury angielskiej (jestem zwolniona ![]() Kolokwiów nawet nie liczę, wystarczy mi uświadomienie sobie liczby egzaminów ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
a ja na 3 roku angli mam tylko egzamin z języka i licencjacki
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.