|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wiza na miłość
Oglądacie dziewczyny?
Jeśli tak, zapraszam do podzielenia się opiniami ![]() Ja widziałam kilka późniejszych odcinków i tak się wciągnęłam, że zabrałam się za starsze sezony i kończę obecnie piąty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiza na miłość
Ja oglądam!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Oglądam namiętnie
![]() W tym roku zadebiutowała też wersja UK i jestem na bieżąco ![]() Larissa została ofiarą operacji plastycznych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
W ogóle nie kojarzę osób, o których piszecie dziewczyny :/ W których sezonach się pojawili? Jak w 2 gim, to ich nie poznałam, bo o dziwo nie ma go na Playerze. Jest tylko odcinek nakręcony jakiś czas po, gdy pokazują ich losy jakiś czas później. Tam była ta Michelle, która myślała że ten młody, całkiem przystojny facet, zapałał do niej prawdziwą miłością
![]() O niej już wcześniej słyszałam, że on od niej zwiał i ona potem chciałam anulować ten ślub. Tak chciałam obejrzeć jej wątek, a tu nie ma, po pierwszym sezonie jest trzeci ![]() A wiecie gdzie indziej można obejrzeć? Chyba, że są w późniejszych sezonach, to dopiero ich poznam. ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Alle_ to oglądałaś wszystkie sezony i spin-offy? Mnie z tego, co obejrzałam, to najbardziej rozwaliła ta nadmuchana, uważająca się za ósmy cud świata, Anfisa i ten zapatrzony w nią naiwniak, Jorge. Za każdym razem, gdy ją widziałam, .... mnie strzelał, co ten facet w niej widział? Ani ładna, ani mądra, ani go dobrze nie traktowała, chciała tylko kasy i wizy :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam ten program!
![]() Widziałam chyba większość serii Ulubieni bohaterowie to ED Molly(s.5) Tim(seria "na odwrót") i Angela(s.7) Ulubione Pary: David i Anne, David i Evelyn, Armando i Kenny, Jovi i Yara, Brandon i Julia Nie lubiłam partnerki Tima, czyli Jeniffer i jej obecnego chłopaka Jesse'ego(byłego Darcy), bliźniaczek Silva, Danielle(s.2), ale najbardziej mam uczulenie na Natalie z sezonu 7, bądź 8(tą od Mike'a). Z par najbardziej wkurzają mnie Loren i Alexei, Chantel i Pedro(plus jego rodzinka). Najbardziej lubię serię "Pościelove rozmowy". Było mi też żal tej niepełnosprawnej Aliny z serii "Pierwsze spotkanie" bo widać było, że coś poczuła do tego Caleba. Edytowane przez a ga ta Czas edycji: 2022-08-16 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Już wiem kto to Colt i Larissa
![]() ![]() Zastanawia mnie ta dziewczyna z Dżakarty, bogata, wychowana w domu ze służbą, poleciała do starszego faceta, bez majątku, z 3 dzieci. Może naprawdę się w nim zakochała, choć na razie tego nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Może nie wszystkie, ale większość ![]() Cytat:
Moją ulubioną parą są Armando i Kenny ![]() ![]() Alina ma swoje za uszami, wybuchł skandal z nią z powodu jej rasistowskich żartów i TLC ją tak jakby "wyciął" z programu, więc nie było jej nawet w Tell All |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie znam tego tv show, ale mnie zachęciłyście
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o Usmanie/SojaBoy? Najpierw był z taką starszą blondynką a teraz z Kimberly - za każdym razem jak na nią patrzyłam, czułam ciarki żenady a ona uwaga - wystąpi w nowym sezonie!
Oglądam teraz jakieś powtórki, gdzie jest Azan i Nicole - ciężko mi uwierzyć w uczucia obu tych par. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Usman wydaje mi się lubić starsze panie dające mu nietanie prezenty.
Nie sądzę by kochał którąś z nich.... Kimberly występuje w obecnej serii "Pościelove rozmowy" wraz ze swoim synem(poniedziałki na TLC). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Powstało tyle bliźniaczych programów, że idzie się pogubić. Czyli niektóre osoby z tej głównej "Wizy" pojawiają się w innych, np. "Znowu do wzięcia"? Nie oglądałam tego, rozumiem, że komuś, kto występował w zwykłej "Wizie" i mu nie wyszło, zgłosił się do tej "Znowu do wzięcia"?
A co to są te "Pościelove rozmowy"? Siedzą w łóżku i gadają? Nie widziałam tego na Playerze. A to Pierwsze spotkanie, to od niedawna jest, wcześniej pokazywali tylko, jak już obcokrajowiec przybywał do Stanów, no lub Amerykanin jechał po nią i zabierał ją z zagranicy. Wyjątkiem była ta Nicole i Azan. 2 sezony i nie przyjechał do Stanów. Zresztą czytałam, że byli jeszcze zaręczeni jakiś czas i się rozstali, nie ściągnęła go w końcu do USA. Czyli powinni występować właśnie w tym "Pierwszym spotkaniu", tylko że wtedy jeszcze nie było tego programu. Rozumiem że wprowadzili to, żeby pokazać to, co wcześniej się dzieje, przez zwykłą Wizą? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Ja szczerze mówiąc też jestem pogubiona w tych wizach, ciekawe czy jest gdzieś kolejność w jakiej to oglądać - w sensie którzy bohaterowie są w kolejnych seriach. Wczoraj się natknęłam na początki znajomości Libby i Andreia np. a już dawno temu widziałam, że wzięli ślub i mają dziecko.
Nie mam pojęcia co to "pościelowe rozmowy", ale jak występuje tam Kimberly, to podziękuję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie oglądałam jeszcze tego sezonu z Usmanem i tą poprzednią babką, nie pamiętam, oni wzięli ślub i się rozwiedli, czy do ślubu nie doszło? Przygodę z tym formatem oglądając tak od deski do deski, zaczęłam właśnie z tym "Pierwszym spotkaniem" z Usmanem i Kimberly. Moim zdaniem on ewidentnie tylko chce tej wizy, kasy. Może liczył, że mu się muzyczna kariera rozwinie w Ameryce. Potem się rozwiedzie i znajdzie jakąś młodą laskę. Taką starszą, mało atrakcyjną, zapewne z niską samooceną łatwiej zbajerować, rozkochać w sobie, większa szansa, że szybko go ściągnie do siebie, niż młoda, atrakcyjna. Chyba że by się w jakiejś naprawdę zakochał z wzajemnością. Nicole i Azan, nie wiem, ona była mega zdesperowana, na siłę chciała z nim być, choć widać było, że nie pasują do siebie, bardzo rożni ich tradycja, kultura, podejście do czułości. Choć dla niego religia, zwyczaje, to mogła być dobra wymówka, żeby nie musiał okazywać jej czułości ![]() w 7 sezonie, który teraz oglądam, jest jakiś wariat, który się Dominikance oświadczył po 8 godzinach znajomości ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Hebryka, na Wikipedii jest lista wszystkich par i też są opisane te spin-offy. https://en.wikipedia.org/wiki/90_Day_Fianc%C3%A9 Chciałabym obejrzeć to "Happily Ever After?", pokazują tam życie części par, pewnie tym, które się zaraz nie rozstały. Na stronie TLC o Pościelowych piszą, że nadchodzi czas na szczere rozmowy z bohaterami serialu âWiza na miłość", którzy wspólnie z nami obejrzą fragmenty z ostatniej serii i opatrzą je komentarzami. Odcinki z ostatniego sezonu będziemy oglądać w domach naszych ulubionych bohaterów. Zobaczymy jak David i Annie, Tarik i Dean, Loren i Alexei oraz Molly i Cynthia śmieją się, płaczą i rozmyślają, jednocześnie komentując wzloty i upadki relacji swoich oraz innych par. Na fanów programu czekają najintymniejsze sekrety z poprzednich sezonów. Czyli uczestnicy poprzednich sezonów oglądają bieżący i go komentują. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
O, moje najprawdopodobniej największe guilty pleasure. Widziałam kilka początkowych sezonów, nie mam czasu, żeby nadrobić, ale Jesse wrócił? Ciekawe z kim jest tym razem. Zabawni byli z Darcy.
Anfisa w programie była średnia, ale na swoich social mediach wydawała się normalniejsza. Im więcej sezonów, tym więcej dramy było, kiedy jeszcze oglądałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Jesse był z Jenny Tarazona- byłą Tima(z serii "Pierwsze spotkanie" s.2 lub 3), ale z tego co podają internety, chyba zerwali...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.