|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co sadzicie o firmie La Senza?
Mam wam do przekazania cos o w/w firmie.Otoz doslama na gwiazdke ladnia pizamke.Warta byla 22 funty. Czyli ponad 100zl ,czyli nie tania. A mimo to kolory zaczely sie rozmazywac gdy tylko potarlam woda, ogolnie caly czas puszcza kolor, wyblakla i sie rozciagla ;( slowem to lump. I to zaledwie po miesiacu czasu juz tak wygladala. Probowalam napisac na angilelska strone, bez rezultatu a nawet kanadyjska.Rowniez zadnego odzewu. Bylam w USA i wiem jak dla producenta wazna jest opinia klienta. Jednak dla nich nic nie znaczy. Wyobrazcie sobie jak byscie wydali duza kase na pizame z la senzy zamiast z np triumpha? na prezent osobie ktora jest dla was wazna. A po miesiacu ow prezent stalby sie lumpem , tak totalnym lumpem. Jak byscie sie poczuli? Pisze to poniewaz nie lubie gdy ktos chwali sie swoja marka a tak naprawde to zwykly syf. Teraz wyglada jak by byla zakupiona gdzies w lumpeksie bardzo zurzyta i warta 2 funty a nie 22. ZAl ze ich to nie obchodzi. Nie kupujcie takich bubli.Moze wiecie jak dotrzec do kanadyjskich odbiorcow? Poradzcie jak mozecie. MIlego dzionka wszystkim
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co sadzicie o firmie La Senza?
iść do sklepu i złożyć reklmacje
pisanie listów do siedziby firmy ci nic nie da bo na odległość to ci mogą najwyzej przepraszam napisać nie pasuje - idź złoż reklamacje bo po to ktoś to wymyślił a nie cwaniakujesz i komuś antyreklame chce robić i docierać do jakichś kanadyjskich odbiorców
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam dwa biustonosze La Senza i mimo, że mam je ponad rok to wyglądają jak nowe
piorę ręcznie w płynie do delikatnych tkanin...Może wyprałaś w gorącej wodzie w pralce z odwirowywaniem albo nie wiem
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Podróbka La Senzy?
![]() Ja kupiłam w wakacje dwa staniki i sporo majtek z tego sklepu i nic się z nimi złego nie dzieje. |
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Od ok. roku kupuje bielize LS i dla mnie jakosc jest naprawde dobra, piore w pralce ( w specjalnej torebce do bielizy) lub racznie i nadal wyglada jak nowa
aniolek |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
ja nikomu antyreklamy nie robie. Skoro macie to gdzies ze firma jest do dupy. Jesli chodzi o pizamy to nie mam po co pisac takich watkow.Po Co? dla kogo? w usa a nawet w uk sa tak zwane revievs pod kazdym produktem.I tez chcialabym dotrzec do tekiej strony.Ludzie na takiej stronie dziela sie spostzrezeniami i dzieki nim albo kupisz albo nie dany produkt. Strony takie sa dla ludzi. ALe ty uwazasz ze dzielenie sie opinia jest antyreklama no to dalej badz w nieswiadomosci.I na przyszlosc nie wchodz na oceny produktow bo przeciez ci ludzie robia antyreklame.Prawda?
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz jedną piżamkę, a tu laski mają po kilka, kilkanaście różnych rzeczy od nich. Ja mam prawie 20 staników. Od 2008go roku kupuję ich bieliznę. Miałam więcej, ale część z nich sprzedałam, bo wypadłam z rozmiaru, albo nie trafiłam przy zakupie... Wszystkie produkty były super, żadnego farbowania, rozpruwania, nic się z niczym nie stało... Nikt nie będzie bluzgał na firmę, bo Tobie się umyśliło, bo masz jedną rzecz z szanującej się firmy i Tobie akurat się nie podoba. Litości. ![]() __________________ A tak na marginesie... Był kiedyś wątek La Senzy czy mi się przywidziało? Bo szukam od rana i nie widzę... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:06.

piorę ręcznie w płynie do delikatnych tkanin...