|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Czerwiec
nowy wątek nie służy do reklamowania starego.
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-06-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Cz
czy cos za chanelke
![]() jakies wishe?? mam golfik czarny calvin klein nowiutki ![]() Edit: niestety chanelka nie wyglada na oryginalna wiec dziekuje ale nie jestem zainteresowana. Edytowane przez thelila Czas edycji: 2011-06-03 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inneZAPRASZAM Cz
Witaj! Może cos za :
Perfumy CHANEL CHANCE eau tendre (tester) 100% oryginał, mały ubytek. Perfumy Versace Bright Cristal pojemność początkowa 35 ml, ubytek widoczny na zdjęciu. 100% oryginał. Mam też pytanie o długośc tych brazylijskich drewniaczkow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: ♥kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inne♥ZAPRASZAM Cz
Coś u mnie perfumy Versace?
#5 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo,strasznie,chce twojej Chanelki rozowej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie za Versace lub Chanel?
#7 |
Zakorzenienie
|
ja jednak odwoluje propozycje...wydaje mi sie ze Chanelka nie jest orginalna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
o dobra kobieto czy znalazłabyś coś u mnie w zamian za zegareczek?
![]()
#9 |
Zadomowienie
|
witaj, znajdziesz cos u mnie za chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kosmetyczno-ciuszkowy LOUIS VUITTON, D&G,CHANCE EAU TENDRE i inneZAPRASZAM Cz
Dziewczyny wrzucę też tutaj swoją opinię odnosnie Chanelki... bo niestety ale nie jest to oryginał.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.